2011 ANY INTERNACIONAL DE LA INVESTIGACIÓ EN  L’ALZHEIMER

21 DE SETEMBRE: DIA MUNDIAL DE LA MALALTIA D’ALZHEIMER

Finalitzat el primer dia d’activitats programat per l’Associació, volem donar les gràcies a tota la gent que va passar a vorer l’exposició que hi ha a l’antic edifici de Correus.

A Pesar del mal temps que feia el dissabte per la vesprada, unes 30 persones van assistir a les xerrades al voltant de la malaltia. Estes xerrades varen estar a càrrec de Melisa Ferrer (Psicopedagoga i Regidora de Sanitat de l’Ajuntament de Canals) i Begonya Faura (Llic en Humanitats, Educadora Social i Coordinadora de l’Associació). Xerrades que varen estar molt aclaridores en molts aspectes, donades les intervencions del públic assistent.

L’Associació de Familiars i Persones amb Alzheimer de Canals, vol novament donar les gràcies a totes les persones que han vingut a vorer tant la inauguració de les jornades, com les exposicions, com les xerrades; i novament us convida a què torneu a vindre el proper cap de setmana a l’antic edifici de correus per vorer les ampliacions que realitzarem a les exposicions.

Desde la Regidoria de Sanitat volem felicitar a l’Associació de Familiars i persones amb Alzheimer de Canals per l’organització d’aquest V esdeveniment socio-sanitari al voltant de l’Alzheimer.

Agraïr també a tota la gent que va participar als actes programats, i convidar-los als actes que resten per la propera setmana.

 

 

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.