24é Mercadet Solidari a Canals

El Mercadet solidari d’enguany és el que fa vint-i-quatre i compta amb la col•laboració de l’IES Francesc Gil i el Col•legi Parroquial Sant Antoni Abat, ambdós de Canals.
El proper divendres 27 d’abril ens reunirem els alumnes de quart d’ESO i primer de Batxillerat de l’assignatura de Religió d’aquestos centres i estarem des de les 8:00h fins les 14:00h aproximadament, al carrer Mestre Serrano (junt a l’ONCE). Muntarem tres paradetes amb els articles recollits, els diferents donatius rebuts, i pastissos, empanades, coques… que faran en les nostres cases; tot això ho posarem a la venda amb l’objectiu de recaptar els màxims beneficis possibles per a L’ASSOCIACIÓ CANALS CONTRA EL CÀNCER, CÁRITAS-CANALS i AFA-CANALS (ASSOCIACIÓ ALZHEIMER DE CANALS).
També els/les alumnes anirem acompanyats per una xaranga amb vidrioles folrades amb el logotip del mercadet demanant per als destinataris dels donatius.
El resultat del Mercadet Solidari és la suma de molt de treball no sols d’eixe dia sinó també de tot el previ i del posterior. Ja es pot participar perquè al comerços de Canals hem deixat una vidriola i un cartell anunciador. Tota ajuda és agraïda i de segur redunda en totes les cases perquè d’una manera o d’una altra a tots ens “toca” de prop alguna de les associacions beneficiàries.

ÚLTIMES RECAPTACIONS:
– 2017: 3516€
– 2016: 2283€ (sense celebrar-se perquè va ploure)
– 2015: 3004€
– 2014: 2600€
– 2013: 2324€
– 2012: 2300€

US ESPEREM EL PROPER DIVENDRES 27 D’ABRIL I MOLTÍSSIMES GRÀCIES PER TOT.

Fotos del mercadet de l’any passat.

loading ...

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.