AFA Canals aconsegueix el segell d’Igualtat de la Generalitat Valenciana

El divendres passat AFA Canals, va rebre el certificat que avala la possessió d’un segell d’igualtat. un pla d’igualtat avaluat, avalat i aprovat per la Generalitat Valenciana. La Generalitat Valenciana acorda la validació i concessió del visat del Pla d’Igualtat i l’ús del segell “FENT EMPRESA. IGUALS EN OPORTUNITATS”

A AFA Canals, creguem que la igualtat d’oportunitats entre dones i homes s’està convertint en factor decisiu  en el moment actual que vivim. Una entitat, siga pública, privada o una associació sense ànim de lucre, que no aprofita bé els seus recursos no és eficient. En estes entitats, la realització del potencial humà ple és un factor estratègic per a millorar el compte de resultats.

Un pla d’igualtat, és un conjunt de mesures que pretén aconseguir la igualtat de tracte i d’oportunitats entre dones i homes i eliminar la discriminació per raons de sexe.

AFA Canals, ja complia en general amb esta llei però sempre hi ha coses que es poden millorar i les àrees principals en les que em buscat millorar la nostra associació para elaborar un Pla d’Igualtat son: accés a la feina, conciliació, classificació professional, promoció i formació, retribucions, salut laboral i comunicació i llenguatge no sexista.

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.