Ahir disabte nova derrota de la U.E.Canals davant el C.E.Denia amb un resultat de 0-3

JORNA 9ª DE LA REGIONAL PREFERENT GRUP III, U.E.CANALS 0 – C.E.DENIA 3:

Ahir disabte nova derrota de la U.E.Canals davant el C.E.Denia amb un resultat de 0-3, marcats el 0-1 y 0-2 per Cristian Panucci M.3 y M.5) (0-3 Cristian Luis M.77) en un duel en el cual els de Juan Carlos van resoldrer pronter a consecuencia de un testacat Cristian Panucci que va anotar un doblet en els cuatre primer minut davant dels de Manolo Verzosa, que seguixen la segua mala dinàmica en crear poques ocasions clares y de les poques que generaren no van definir, però també cal recalcar que de la mà de Manolo Verzosa desde que va arribar s’esta veient una altra actitut força positiva del l’equip que esta millorant en casi bé tots els aspectes menys aconseguir gols que fan sumar victòries, jo crec y esperem que pronter arriben, però que no sa llarge molt)

Encuant el partit la primera part va ser el C.E.Denia que va comensar dominat, per resoldre el partit per la via ràpida, y ho van aconseguir en una jugada de Renzo Ridao va fer una passada enrere pera que Cesar Ortiz fa una paret que es va associar en Cristian Panucci que va rematar per marcar en M.3 el 0-1) tan sols van passar uns minuts un passe en llarg de Cesar Ortiz, a les esquenes de la defensa que después de un error del porter Aitor Vidal, Cristian Panucci va tornar a rematar marcant en el M.5 0-2) a continuació el mateix protagonista va tindrer alguna que altra ocasió pero no aplegar a definir, ara el torn va ser per a la U.E.Canals on li va arribar la única acció de poder retallar el marcador, cuant Hector Alabort en un chut el porter Maxi Villalva que va atrapar sense problemes, y les dos ultimes accions de esta primera part van ser per al C.E.Denia cuant Cesar Ortiz va disposar de un tir desde la frontal del área gran que va rebutjar AitorVidal, mes tart ho intenta Renzo Ridao però el defensa Rodrigo Marquez va despjar el balo que va ixir fora, ja no hi haurà mes que ressenyar, y en el marcador de 0-2 es va arribar al descans.

Esva alsar de nou el teló de la segona part y els de Juan Carlos mantingueren el domini y el control del balo on van tindrer una ocacio per mediació de Javi Hernandez en un mà a mà davant Aitor Vidal que li va respondre en un bon rebuig, instants més tart els de Manolo Verzosa poc a poc anava recuperant algo mes del control del joc que tingueren algunes aprocsimacions a la portería de Maxin Villalva y dins de la seu area es van reclamar un penal sobre Mojamed Kabury, que el linier Molina Romera que estaba més a prop de la jugada no va assenyalar res y l’arbitre Ubeda Quadros va disar seguir la jugada, y damunt para al joc per amonestar en tarjeta groga a Rodrigo Marquez per protestar, la U.E.Canals continuaba fent la seua faena y el C.E.Denia el tindrer ixe domini que va pedrer y es costava en aplegar en jugades clares y es va dedicar a llançament de pilotes llargues on van estar a punt de augmentar el marcador, cuant Cristian Panucci efectuava una rematada que no va aplegar per molt poc per marcar el seu segon hat-trick seguit, después ho va intentar la U.E.Canals per mediacio de Angel Stringa, Mojamed Kabury, y Josep Giménez que aclarien cuant no la defensa el porter Maxi Villalva, però en ixe tram de partit que es portava es va trencar después de un córner ejecutat per Ferran Molina y rematat de cap a boca de cano de Cristian Luis que marcava el definitiu 0-3M.77) y a falta aproximadament duns 15 minuts la U.E.Canals ho intenta en cada minut sense poder aconseguir almenys el gol del honor, y que pensem que es van merèixer alguna cosa mes, però que també cal reconèixer que el C.E.Dénia és un bon conjunt, esta nova derrota fa que la U.E.Canals seguisca cuers y sense puntuar on la propera jorna es medira a la U.E.Gandia.

Fitxa Tècnica:
U.E Canals: Aitor, Nava, Rodrigo, Iñaki X Francis 62 ) Marcos, Marius, Juanjo, Manolo X Marcelo 79) Héctor X Kabury 55) Josep y Àngel)

C.E Dénia: Maxi, Ribes, Cristian, Jordi X Molina 71 ) Ferran, Paco, Cesar, Javi X Henry 81), Josep X Martí 62 ) Renzo X Keko 46) y Panucci)

Jugadors mes regulars U.E.Canal: Juanjo, Ángel, Rodrigo, Josep, y Marcos)

C.E.Denia: Panucci, River, Renzo, Cristian, y Ferran)