Des de Reiniciem Canals hem emés hui aquest comunicat

Ajuntament de Canals: més polítiques efectives i menys fotos

Hui se celebra una marxa estatal a Madrid contra les violències masclistes. A l’Ajuntament de Canals han penjat, amb aquest motiu, una bandera morada en suposat senyal de suport.
Des de Reiniciem estem d’acord amb la mostra de símbols de suport a les causes, però ens semblen hipòcrites si aquests símbols no van acompanyats de fets.
Reiniciem, al passat plenari vam demanar que es cuidara una miqueta més el llenguatge (una petició senzilla i ben barata), ja que la majoria de missatges emesos per part de l’Ajuntament i els i les seus representants, tant en les seues comunicacions escrites com orals, estaven carregats de llenguatge sexista, en què s’omet a les dones. De moment, segueixen sense fer-ho. Els ho tornarem a recordar.
Per exemple, a Aiacor no es va presentar cap dona com a alcaldessa pedània. Evidentment, açò no depén completament de l’Ajuntament però tampoc ajudava a que ho feren si l’escrit de l’alcalde convidava a presentar-se als «VEÏNS» i insistia: «ELS que manifesten el seu interés per a ser DESIGNATS han de ser VEÏNS residents…». Un dels tants exemples que ens estan oferint. A l’escrit de la Torreta i la Torre Cerdà s’ha seguit aquest mateix patró. No ho oblideu: «el que no s’anomena no existeix». ANOMENEU-NOS SI VOLEU APEL·LAR-NOS, governants de l’Ajuntament de Canals.
I no només això. Quines mesures ha adoptat el nou Ajuntament a banda de penjar la bandera morada i, en el seu moment, la bandera LGTB? Amb nuls o escassos recursos es pot fer molt, si hi ha voluntat política, com s’està mostrant a molts altres pobles i ciutats.
Ens estem cansant de la «política de la foto» per què està optant l’Ajuntament de Canals. No sabem si és falta de capacitat o, encara més trist, d’interés i voluntat.
Menys fotos, menys «postureo» i més fets, faena i polítiques efectives.

One Response to "Ajuntament de Canals: més polítiques efectives i menys fotos"

  1. Anónimo  8 noviembre, 2015

    pero tambe podrieu fer mes y criticar menos

    Responder

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.