Amb el Xavia 2-0 Canals ja son 17 derrotes

JORNA 19 ª DE LA REGIONAL PREFERENT GRUP III, C.E.XAVIA 2 – U.E.CANALS 0 :

El dissabte la U.E.Canals va seguir collint derrotes en esta ja fa la 17 en el seu desplaçament al camp municipal de la Costa de Benissa per enfrontarse al C.E.Xavia y que es va imposar per 2-0) marcats 1- 0 Fco Rodriguez M.19) 2-0 Ayoce Espinar M.85) al final del partit nova victoria del Xàvia en el ‘Exili’ on es va jugar en Benissa per estar en obres posant la coberta de la grada del camp d’espo del Xàvia)
Hair disabte el duel entre el C.E.Xavia y la U.E.Canals va començar molt igualat en molt de respete en el que tingueren els dos y sense ocasions clares durant diversos minuts, però els que ho van intentar primer per provar van ser els de Antonio Villa Escusa en un xut de Rubén Ortolà que va parar el porter Aitor Vidal, acontinuació els que ho van intentar van ser els de la U.E.Canals Josep Giménez però va rebutjar el central Alex Vergillos, poc después va haver un robo de pilota al mig camp de Pablo Soliveres es va associar en Alvaro Lopez que semva anar y va ser objecte de una falta lateral que va ser executada directament per Fco Rodríguez per batre Aitor Vidal y establir el 1-0 M.19 ) después del gol, el C.E.Xàvia avançava les segues línies per intentar augmentar el marcador y disposaren de un passe de David Cardona a Lucas Bou que va acabar en gol, però va ser anul•lat per fora de joc, més tart ho intenta la U.E.Canals havore si en una contra podía traure petrolio que apunts va estar de aconseguir per mediació de Moha Kabbouri en un bon xut que el balo va ixir fora per molt poc, passava el temps y tant la U.E.Canals com el C.E.Xavia tenien arribades a les porteries però sense encert, on malauradament en una de elles y cuant Moha Kabburi anava a disparar davant la presencia del porter Dani Vaello en el xoc es va lesionar Moha Kabburi produintse un canvi obligat y va entrar en el seu lloc Jony Espinosa, abans del descans els de Antonio Villa Escusa van poder ampliar la renda en un xut de Rubén Ortolà que se’n va anar fora, y poc mes per explicar de ests primers 45 minuts on en el 1-0 es va arribar al descans.

Al pas pels vestidors el partit va seguir igual en 1-0 pero sense un dominador clar, passaven els minuts, ni el Xàvia tinia opcions de augmentar el seu avantatge ni la U.E.Canals de posar taules, però la U.E.Canals va pensar perduts al riu y es van llançar en busca del empat on el C.E.Xàvia els esperaba y a punt van estar de aconseguir el empat un tir de Jony Espinosa a boca jarro però es va imposar Dani Vaello per evitar el gol) com també Marius Lincan ho va intentar pero el esferic ixia fora per poc) també va poder marcar el Xàvia cuant Lucas Bou va rematar però va aclarir providencialment Aitor Vidal, y poc después va disposar la U.E.Canals per l’empat en un centro de Jorge Carretero sobre Sergio Hervás que va rematar y que va rebutjar també providencialment el lateral escarre Aldo Oldrich a córner, que executa Jony Espinosa que va rematar Eric Bokiny y va salvar Dani Vaello evitant l’empat, com el C.E.Xavia li va cedir terreny a la U.E.Canals es van dedicar a llançaments de pilotes llargues com jugar a la contra la qual cosa li va ixir molt bé tinguent algunes ocaiones per marcar primer Álvaro Lopez la va tindrer per posar el 2-0 però va intervindrer Aitor Vidal fent una bona intervencio enviant el baló a córner que va ser executat per Carlos Salas que va ser aclarit pel central Eduard Puchades, igual que en un xut de Roberto Fernandez no va trobar porteria, y la ultima va ser la que va sentenciar el C.E.Xavia el partit en una jugada en què va aparèixer Ayoze Espinar en segon línia per realitzar un xut creuat en el que va enviar la pilota al fons de la ret per marcar el 2-0 M.85) y el arbitre Elizondo Portellanos decreta el final del partit)

Fitxa Tècnica:
C.E. Xàvia: Vaello, Marcos, Aldo, Vergi, Cardona X Carles 88) Pau, Rafa, Álvaro, Kiko X Roberto 61) Lucas X Faye 89) y Rubén X Ayoze 57)

U.E. Canals: Aitor, Sergio, Carretero X Timo 70) Marcos, Eduard, Rodrigo, Manolo, Eric, Marius, Kabbouri X Jony 35) y Josep)

Mes regulars del partit C.E.Xabia: Ayoze, Pau, Kiko, Álvaro, y Vergi)

U.E.Canals: Aitor, Eduard, Marcos, Sergio, y Eric)