Andres Micó guanya la 37 edició de la volta a peu a Canals

Andres Micó guanya la 37 edició de la volta a peu a Canals 2015

El passat diumenge 6 de setembre es va disputar a Canals la XXXVII VOLTA A PEU A CANALS organitzada per l’Ajuntament de Canals i on el Club Atletisme Canals va col·laborar en el desenvolupament de la prova i on els nostres Atletes van participar de forma activa, des dels més xicotets a els més veterans.

Carrera ràpida i passada per aigua, on la il·lusió per córrer i practicar l’esport que ens apassiona van poder amb tot i un altre any més es van omplir els carrers de Canals del colorit i entusiasme de corredors vinguts d’arreu de la Comunitat Valenciana.

Grans tots, des de Mico fins l’últim dels runners corredors que van deixar constància del seu esforç. Guanyadors tots! Enhorabona!
Gràcies a tots per vindre a Canals i gaudir de la XXXVII VOLTA A PEU A CANALS amb nosaltres. Us esperem l’any que ve en la XXXVIII VOLTA A PEU A CANALS.

Els nostres joves atletes, fantàstics tots.
Destacar els podis de Tania i Joan a Benjamins, Natxo i Adrià en Alevins, Lorena, Silvia i Sara en Infantils i Laura a Cadets.

I destacar també als nostres Veterans. Gran carrera. Destacant els podis d’Ana i Vicent.