Beniganim 4-0 Canals

JORNA 4º DE LA R.PREFERENT U.E.BENIGANIM 4 – U.E.CANALS 0:

Ahir dissabte es disputava la 4º jorna del grup III de la R. Preferent on la U.E.Beniganim va aconseguir la tercera victòria del campionat davant de un descafeïnat U.E.Canals, per 4-0 y la segua tercera derrota en un partit dominat per els de Gabriel Ramon, on les dos primeres ocasions van ser per als de Rafa Aguado, en un chut de Johny Espinosa desde fora del àrea que va ixir el baló per dalt del travesser, y altra en una jugada elabora que va acabar en un chut de Rafa Vila que atrapa el porter Erik Bosch sense problemes, continuava el domini del Benigànim, arribant en prou de perill a la porteria de Rafa Aguado, que el equip defensava com podia, però un pase de Nando Muñoz a Manel Rico que fan un control desde la segua banda dreta en prolongació inclosa dibla al seu marcador y estrau un centro milimètric pera què Frances que de cap anotar el 1-0 M.17) pronter va arribar el segon en una passada entre línies de Nando Campos cap a Ramon Gonzalez “Ramonet”, que sense disar que el baló tocarà la gespa, de un bon chut va enviar la pilota al fons de la red marcant el 2-0 M.24) este gol va fer vorer a tots que el partit podia estar, sentenciat per el joc que estava desplagant la U.E.Beniganim en tot moment, y per el que no estava desplaçant la U.E.Canals, que carexia de tot, minuts més tart ja vam vore mes clara la sentència de este duel, y va ser cuant Francesc va lluitar per un balo que va aconseguir per fer una assistia sobre Ramonet per a batir al porter Rafa Aguado, posant el 3-0 M.43) y el seu 2º gol particular, aixina es va arribar als primers 45 minuts)

La segona part conforme va donarse sobrava, perquè el domini va continuar siguen dels de Gabriel Ramon, que podien aplegar mes gols, per la sensilla rao que tot el joc es jugava en el camp dels de Rafa Aguado, primera ocasió clara per al Beniganim protagoniste Ramon Gonzalez “Ramonet” en una treta de corner que va ser rematat per Nando Campos en boca de gol, però va enviar el balo per sobre del travesser, el Benigànim volia mes y arribaven en diversos vendavals a la porteria de Rafa Aguado pero sense finalisacio en els últims metros, però si en els ultim minuts ja van tancar el partit difinitivament el Benigànim, cuant Frances controla un balo entra dins del area li ix Rafa Aguado es tira a terra despeja el balo en la ma en mala fortuna que li va a Eric Valiente que remata a porta buida fent el 4-0 M.89) en este mateix minut vaser, expulsat en vore la segona amonestació Fouad Genouni) per un error del linier al equivocarse de futboliste, ja en el temp de descompter la U.E.Canals, com la U.E.Beniganin, van tindrer una acció, en un pase llarc el balo aplega al porter Eric Bosch li se queda entre els peus, y apunt va estar Josep Gimenez de pascarlil y plantarse davant la porteria buida, haver marcat el gol del honor, y la última, en un centro de Francesc cap a Pep que va rematar y Rafa Aguado aclarir providencialment en despejar el balo acorner que no estrauria, y el colegat Lopez Zornoza va chiula el final)