C.B XATIVA 60 ADESAVI 59 .

El C.B. Xàtiva va remontar un partit que en el descans perdia de 13 punts. El partit va començar amb un C.B Xàtiva nerviòs davant de la cistella rival , anb moltes imprecisions i perdues de baló, mentres que l´equip alacantí ametrallava amb triples la cistella xativina.

Al descans es va arribar amb un marcador de (21-34). Però en la reanudació l´equip va eixir motivat i va millorar ladefensa i poc a poc va anar retallant la diferència, de manera que a falta de 6 minuts per finalitzar es va posar per davant en el marcador (54-52). d´ací al final el marcador va anar sempre alternant diferències d´un o dos punts a favor d ´un i altre equip fins arribar a un final emocionant. A falta de 30 segons i el marcadsor (58-59) Nacho Castelló va robar un baló i va ser objecte de falta, ell mateix va transformar els dos tirs lliures que deixaven el marcador en el definitiu (60-59) encara que els alacantins tingueren la última possesó del baló i van intentar un últim tir que no van acertart i la victòria es va quedar a casa amb la conseqüent alegria de jugadors i públic. El príoxim partit serà ekl diumenge dia 21 en València front a la Universitat Politècnica. Van jugar i van anotar: David Gomis (2), Nacho Castelló (4), Sergio Vidal (10), Julio Albelda (8), Carlos Serrano (10), Felipe Enguix(12), Miguel Barrero (6), Nardo (4), Victor Pérez (2), DaniCucarella (2), Marcos Hernandez (-).