Campanya contra les agressions sexistes

La Regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament de l’Alcúdia de Crespins aprofitarà la I Festa de la Igualtat que se celebra dissabte, a partir de les 18,00 hores a l’avinguda Corts Valencianes, per presentar la seua campanya contra les agressions sexistes.

Esta campanya ha estat organitzada entre la regidoria d’Igualtat i de Joventut, ja que el que es pretén és arribar a tota la població, però en especial a la joventut perquè puga reconéixer les conductes que impliquen una agressió i poder parar-les.

L’objectiu d’esta campanya, que des de la regidoria anirà ampliant-se amb el temps, és evitar que en el municipi ocórreguen actes com en altres poblacions on s’hi han fet visible les denuncies contra les agressions sexuals en entorns festius.

Amb este primer acte, la regidoria d’Igualtat seguix treballant en la visibilització de les desigualtats, també en l’àmbit de la festa. A més a més, es tracta d’una primera acció dins d’un pla d’actuació que ampliarà tant la visibilitat de les agressions sexistes en la festa com els recursos existents per a combatre-les.

Finalment, des de l’ajuntament han assenyalat que esta campanya estarà present en tots els actes festius que es realitzen en la població de l’Alcúdia de Crespins, per aconseguir l’objectiu últim de la regidoria: l’Alcúdia de Crespins lliure de violència i agressions sexuals.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.