Canals 2-4 Tavernes

JORNA 4ª DE LA REGIONAL PREFERENT GRUP III, U.E.CANALS 2 – U.E.TAVERNES 4:

Ahir disapte una altra derrota de la U.E.Canals en el resultat de U.E.Canals 2 -Tavernes 4) en un partit en dos parts diferents on arribaven els dos sense haver aconseguit cap victòria, al final el Tavernes va ser el que va trencar la mala ratxa al conservar la renda obtinguda en la primera part en el resultat de 0-3 marcats, el 0-1 Alberto Pomer M.12) 0-2 David Alberola M.37) 0-3 Alberto Pomer M.38) la segona la U.E.Canals va donar un gir de 90 graus y va estar apunt d’aconseguir com a mínim posar taules, o la segua pimera victòria) el 1-3 el marcava Hector Alabort M.68) 2-3 Josep Gimenez M.76)

El partit va començar molt igualat, respetuos, y en tantech, aixina y tot la primera acció va ser per a la U.E.Canals en un xut de José Ibañez que va ixir creuat sense fortuna después ho intenta la U.E.Tavernes que si va tirndrer fortuna cuant Joan Talens va fer un centro per que Alberto Pomer de cap posara el 0-1 M.12) este gol a la U.E.Canals li tocava remar, y intentar dominar el joc que era bastant igualat, però qui arribava en més claredat a les àries la majoria de vegades eren els de Alberto Montes, on tingueren diverses ocasions, una interna de David Alberola, que va posar un passe de la mort que va rematar Joan Talens y Aitor Vidal va realitzar una espectacular parada a boca de canó, el baló va ixir rebutjat caient-li Alberto Pomer, però el seu tir es va estavellar al pal, Vicent Talens en un balo llargc, de nou va aparèixer Aitor Vidal per guanyarli el mà a mà, mes tart se li va anular un gol Alberto Pomer per fora de joc, tot seguit una jugada combinada David Alberola, en un xut creuat marcant el 0 -2 M.37) que va disar tocat a la U.E.Canals, y tant sol un minut mes tart va pedrer una pilota al mig camp y això ho va aprofitar Vicent Talens que va fer un passe a Joan Talens este a Alberto Pomer y el seu chut va servir per anotar el 0-3 M.38) on es va arribar al descans)

La segona part va canviar totalment la actitut de la U.E.Canals, on va ixir en les bateries ben carregades, molt enchufat, dominant, y tancat al Tavernes en el seu camp, ya punt va estar de marcar MohaHosseyn, però va arribar justet y providencialment el central Javi Sanchis per evitar el 1-3, después Josep Giménez va rematar de cap un córner en una posició inmillorable però li va respondre bé el porter Josep Vidal Xumi, continuaba controlant el joc la U.E.Canals que estaba molt adelantat y ixia en jugades alternat en balons llarcs desde casi el mig camp, però en una contra del Tavernes va anotar el quart Joan Talens però va ser anulat per falta de Borja Gràcia sobre AitorVidal, ara el torn va ser per a la U.E.Canals, en una falta penjada per José Ibañez que Josep Giménez va posar dins del àrea y Iñaki Garcia va rematar de cap molt forçat, mes tart es va assenyalar una falta la va executar Hèctor Alabort y el cuiro es va estavellar en la fusta, y del rebuig el arbitre Serna Vazquez s’assenyla penal per mans de Josep Victòria, va ser l’encarregat de transformar la pena màxima va ser Hector Alabort per marcar el 1-3 M.68) la U.E.Canals creia de poder donarli la volta al marcador, Josep Giménez no va arribar per molt poc a un centro de Héctor Alabort, mes tart van reclamar unes noves mans de Guillem Simarro en l’area que van ser més clares y que no es van sancionar, de nou Héctor Alabort va executar una falta al segon pal pera què Josep Giménez d’un potent cop de cap posara el 2-3 M.76) estaven patint y molt el Tavernes però en una contra y prolongacio de una passada de Adrian Falis Solet a Carlos Magraner pera que marcara el 2-4 M.89) y sentenciar un partit en què en el primer temps la U.E.Tavernes va crear molt perill, y en el segon van estar molt prop de pedrer la bona renta aconseguida antes del descans, en este resultat y la expulsió del porter Aitor Vidal, l’àrbitre va donar per cucluit esta nova derrota de la U.E.Canals davant la U.E.Tavernes)

Fitxa tècnica:
U.E Canals: Aitor; Edu X Iñaki 23 ) Rodrigo, Isidro, Andreu, Yasine X Moha 46) Juanjo, Manolo, José Ibañez X Antoni 64 ) Héctor, y Josep)

U.E. Tavernes: Xumi; Guille, Palomares X Solet 41 ) Javi, Victoria, Alberola X Pablo 59 ) Borja, Jordi, Talens X Aaron 84)Joan, y Pomer X Magraner 73 )

Futbolistes mes regulars U.E.Canals: Josep, Moha, Manolo, Hector, y Juanjo)

U.E.Tavernes: Pomer, Joan, Talens, Javi, y Victòria)