Canals 2-5 Calpe

JORNA 7º DE LA R.PREFERENT GRUP III U.E.CANALS 2 – CALPE C.F. 5

El dissabte es va disputar la jorna setena del grup III de la R. Preferent entre la U.E.Canals y el Calp C.F. dos equips plagats de joventut, pero en una altra derrota de la U.E.Canals en casa davant el Calp C.F.en el que es porta de campionat en el resultat de 2-5) a on els de Lauro Teixeira, que venien de guañyar al Castellonense y de ferlos suar tinta, van demostrar ser un bon equip, en joventut, que juguen al futbol, y son solit, y el fer un amplit resultat davant dels de Rafa Aguado, que ho van intentar en tot moment, y que no van aconseguir el que es pretenia sumar els tres punts)

La primera part va començà en els primers minuts un mínim domini de la U.E.Canals, però pronter es va donar la volta, y va ser cuant el Calp C.F. es va enganxar y van portar el pes del partit, on es va mostrar intensos y en molta desemboltura, y els primers en inaugurar el marcador, cuant en una bona jugada de estratègia se produix una falta, que la va ejecutar Connor sobre Joserra, y lliure de marca va rematar desde dins del area fent el 0-1 M.11) después del gol la U.E.Canals es va estirar y en una jugada ben elabora, David Navarro se va asta casi la linea de fonn fa un centro y Ayoze intersepta el balon en la ma, es pita la infaccio, en amonestacio incluida, pero la U.E.Canals reclamava la màxima pena per considerar que era dins del area, li dijeren al arbitre que consultara en el seu asistent y axina ho va fer, y a estàncies de estar mes prop de la jugada com del area del linier li va dir al arbit que era dins, on els de Rafa Aguado van poder tindrer una immillorable oportunitat de poder empatar y anar al descans, en 1-1 ,a falta de dos curs minuts, el penalt va ser ejecutar per Hector, y el porter Adrián el va despejar a corner que es va traurer sense problemes per al Calp, y en el resultat de 0-1 el arbitre va donar per finalisa la primera part.

La segon part la U.E.Canals va ixir en les màximes intencions de posar taules, y ho va aconseguir el mateix Hector, que despues de desaprofitar el penalt va traurer bon profit que despues no va servir per a molt, de un balo llarc per anticiparse a la defensa desconsentra y marcar el 1-1M.47) acontinuacio el Calp C.F. va tornar a recuperar lo perdut guanyar presència después del bon inici dels de Rafa Aguado, on els de Lauro Teixeira per mediació de Dave va realitzar una jugada per banda dreta en pase inclòs a Álvaro que lliure també de marca va rematar a plaer desde el segon pal y aconseguir el 1-2 M.70) la U.E.Canals van astirar les línies per si arribava de nou el empat, però lo que va arribar, va ser un chut de David, que el porter Rafa Aguado va realitzar una bona intervenció despejant el balo en la mala fortuna que li va a David per anotar el 1-3 M.80) ara el torn era per a la U.E.Canals que va tornar a entrar en el partit, cuant Isidro va arreplegar un rebuig prosedent de un córner per marcar el 2-3 M.87) ja els de Lauro Techeira van aconseguir sentenciar el duel, en el temp de descompter, cuant Plaça en una contra ràpida regateja a un defensa, com al porter Rafa Aguado per anotar el 2-4 M.90+) acontinuacio David ejecutava una falta y despues de un despeje de la defensa de la U.E.Canals, Dave va rematar per anotar 2-5 M.90+) definitiu)

Fitxa Tècnica:
U.E. Canals: Aguado; Nava, Mendi, Iñaki, Isidro, Javier, Jony, Héctor, Rafa Vila, Raúl y Giménez.

Calpe CF: Adrián; Ayoze, Joserra, Sergio, Vergi, De la Vega, Connor X Plaza 65 )Morato X Xopà 65) Pali X Dave 46) David, y Álvaro X Joaquim 72)