El Canals cau davant el UE Portuaris per 2-0

JORNA 3ª DE LA R. PREFERENT GRUP III U.E.PORTUARIS 2 – U.E.CANALS 0

Ahir dissabte es va disputar la 3ª jornada del grup tercer de Preferent on el Portuaris va aconseguir la primera victòria davant la U.E.Canals per 2-0, marcats per Beltran Garcia M.45) y el 2-0 Didac Garcia M.81 El duel entre els dos últim de la classificació la U.E.Portuaris y la U.E.Canals que no va agradar res a cap de les aficions que van assistir al camp del Fort Llopis, però la victòria va ser per a la U.E. Portuaris, la primera part va començar en un control de la pilota del Portuaris però sense un domini clar y on es van vore molt poques ocasions clares , tot y que els de Salva Moratal ho van intentar en un parell de acions cuant Joaquin Martinez prolongava un pase a Beltrán Garcia que controla efectuant un tir que va rebutjar la defensa a córner que es va llançar sense perill, tot seguit un balo llarg de Jose Marti sobre Dídac Garcia y sense disar que el baló toque la gespa el seu chut va anar fora sense molt perill, mes tart ho intenta la U.E.Canals que va registrar també un parell de arribades de Héctor Alabort però sense perill, ja avançat el partit Virgilio Hernandez va haver de fer un canvi obligat perquè Josep Giménez va rebre una pilotada en una part del cap y no va poder sergir al trobarse marejat y va entrar en el seu lloc Achraf Sarawy, la U.E.Canals va pedrer molt de fuelle que aprofitava el Portuaris per aplegar a la porteria de Aitor Vidal que algunes acabaren en per llançar diversos conners y els davanters no acertaven en algun que altre remat que ixiren fora y que la defensa de la U.E.Canals neutralizava, per mantinder la porteria segellada que no va poder aconseguir cuant en el minut 45, Dídac Garcia va realitzar un centro que va acabar colpejant a la mà de un defensa dins del àrea y que el col•legiat Cavallero Carrillo assenyalant penal, que va ser llançat per Beltrán Garcia marcant el 1-0, y amb aquest resultat es va arribar al descans, poc a destacar per als de Salva Moratal només el gol, y per part dels de Virgilio Hernandez que no van encaixar més gols)

En la segona part va comensar dominant la U.E.Portuaris, on la U.E.Canals a consecuencia de obrir-se per si podía tindrer alguna acció en alguna falta a baló parat, que les tingueren, en una rematada de Hector Alabort, Jose Ibañez, de Juanjo Martinez, Antoni Gimenes, Manolo Vinaches, y Moha Hossein però sense encert ni difinicio, el Portuaris també les van tindrer en una pilota de Perxa que va rebutjar Aitor Vidal, un chut de Beltrán Garcia altre de Vicent Falquet, que es van anar fora, mes tart ho intenta de nou la U.E.Canals, Manolo Vinaches per banda però va acabar atrapant el porter Sergio Ruiz, un balo ben controlat de Héctor Alabort que va penjar sobre SergioRuiz però es va anar fora, ia falta de uns minuts, una jugada de José Martí va obrir cap a Beltrán Garcia, qui va realizar un canvi de orientació a Dídac Garcia que va entrar ràpid per banda iy después de guanyar al seu marcador va batre de nou a Aitor Vidal aconseguint el 2-0 M. 81) on la U.E.Portuaris sentenciava el partit)

Ficha Técnica:

U.E. Portuaris: Sergio, Aitor, Ausias, Fran x Fede 90) Martí, Ramis x Micher 77) Dídac, Miki x Saldaña 55) Perxa, Beltrán, y Ximo x Edward 63)
U.E. Canals: Aitor, Andreu x Moha 61) Eduards, Rodrigo, Ibe, Juanjo, Michel x Manolo 33)José Ibañez, Yacine, Héctor, y Josep x Sarawy 33 x Antoni 76)

Jugadors més regulars de la U.E.Portuaris: Didac, Beltran, Ausiàs, Sergio, y Aitor)

U.E.Canals: Rodrigo, Manolo, Eduard, Juanjo, y Antoni)

La U.E.Canals que està dirigida per Virgilio Hernández es queden com a únic equip sense puntuar, y són cuers en solitari on la propera jornada rebran a la U.E.Tavernes que va empatar 1-1 en casa davant el Carcaixent)