Canals celebrarà eleccions a les seues pedanies

L’Ajuntament de Canals ha impulsat una consulta a Aiacor, la Torreta i la Torre dels Frares per tal d’elegir alcaldes pedanis el proper 24 de novembre. A més de ser un representant de l’alcaldessa, es pretén que aquest càrrec també vetlle per traslladar-li les problemàtiques concretes del veïnat.

Podran votar totes aquelles persones que tinguen al seu nom un domicili en les pedanies o visquen allí de lloguer, així com els seus familiars directes (pares, parella, fills, filles i néts i nétes), sempre que siguen majors de 16 anys.

Es podran presentar com a candidats tots aquells majors de 18 anys que demostren que viuen a la pedania. La inscripció de les candidatures es durà a terme entre el 28 d’octubre i el 8 de novembre. Es podrà fer tant per instancia, presentant-la a l’ajuntament, com per correu electrònic, a la direcció: hilzonde.badia@canals.es. 

La potestat de nomenar els alcaldes o alcaldesses pedanis està estipulada com una decisió exclusiva de l’Alcaldia de Canals. Tot i això, l’Ajuntament ha iniciat aquest procés amb l’objectiu d’estimular la participació ciutadana i apropar la figura del alcalde pedani a la ciutadania.

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.