Canals contra el Càncer entrega 10.000 euros per a la investigació de la Leucèmia Infantil en l’Hospital La Fe de València

Representants de l’Associació Canals contra el Càncer es van desplaçar ahir a l’Hospital La Fe de València per fer entrega d’un donatiu de 10.000 euros per a la lluita contra aquesta malaltia. En concret, el donatiu solidari hi anirà destinat per a la investigació de la Leucèmia Infantil. Els membres de l’associació van ser rebudes per la Cap de Pediatria de la Fe, la doctora Cañete, a qui van voler agrair amb aquest donatiu tot el que està fent-se pels xiquets malats.

Cal recordar, que aquest donatiu del qual ara s’ha fet entrega, ha estat gràcies al treball i a les iniciatives desenvolupades per l’entitat canalina.

3 Responses to "Canals contra el Càncer entrega 10.000 euros per a la investigació de la Leucèmia Infantil en l’Hospital La Fe de València"

 1. Vanesa Alguacil Fornes  27 junio, 2017

  Moltissimes gracies boniques!! Us estic eternament agraida!! Sou un eixemple a seguir per dins i per fora! I comteu amb nosaltres per a qualsevol cosa. Moltes gracies en especial de part de Lucía.

  Responder
 2. Esperanza Donat Sanchis  27 junio, 2017

  Cuando encontrarán remedio a esa maldita enfermedad , no sé si yo lo podré ver .Sería la mejor noticia q podría oir . Gracias a esas personas q desinteresadamente , se ocupan de hacerlo posible .

  Responder
 3. Isabel Grau Comendador  27 junio, 2017

  Moltisimes gracies a l’Associacio canals contra el cáncer per la entrega de este donatiu per a la lluita contra aquesta malaltia y en especial destinada contra la leucemia infantil de nou molt agradia al poblé de canals

  Responder

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.