Canals contractarà a 25 persones durant 2 mesos dins del SEPE Agrícola

El procés de selecció dels candidats per a participar en aquest programa d’ocupació s’obrirà el 29 de maig i finalitzarà el 14 de juny d’aquest any.

L’Ajuntament de Canals s’ha sumat un any més a la subvenció del Servei Públic d’Ocupació Estatal (SEPE), per a les corporacions locals, l’objectiu del qual és pal·liar l’atur en el sector agrícola. Enguany es contractaran a 25 persones que, amb una jornada setmanal de 35 hores, treballaran durant 2 mesos en la neteja de camins i cura de la vegetació en el terme de Canals.

Per a presentar-se a la selecció, els requisits són haver treballat en l’última campanya del sector agrari, estar empadronat en Canals i aparéixer inscrit com a demandant d’ocupació en el Servef. La documentació s’ha d’entregar en l’Agència de Desenvolupament Local de l’Ajuntament de Canals, on també faciliten tota la informació al respecte. Així mateix, es pot contactar amb el departament per telèfon cridant al 96 224 01 26 ext.2 o al 664 518 773, així com enviant un correu electrònic a info.adl@canals.es.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.