Canals en Moviment presenta la seua candidatura en La Lloca

Després de setmanes de treball i preparatius per formalitzar l’agrupació d’electors, la formació canalina es presentarà el proper diumenge, 12 de maig, a les 18:00h a la Pèrgola de La Lloca. Amb Fina García, activista i directora de l’Escola d’Adults de Canals, com a presentadora de l’acte, l’agrupació local pretén presentar tant el projecte com la llista que presentarà a les properes eleccions municipals del 26 de maig.

Després del procés de l’exitosa recollida de signatures iniciat per l’agrupació que va aconseguir reunir quasi 700 signatures de suport, Canals en Moviment encara la seua la seua campanya amb optimisme i il·lusió. Amb el lema «Emociona’t amb el Canals que ve» pretenen remarcar tant la joventut que conforma el projecte com el caràcter localista de la nova formació progressista. Tanmateix, en l’acte del diumenge no solament emmarca la presentació de la gent que conforma la candidatura municipal, sino que també pretén exposar les línies maestres del projecte que sustenta aquesta formació.

Concretament, des de Canals en Moviment ja destaquen diverses qüestions que conformen els eixos principals sobre els que més es volen incidir des del seu projecte. Especialment, destaquen la nul·la incidència de la corporació municipal actual – i anteriors – en matèria de promoció econòmica. Aquesta, afirmen, es una de les principals mancances donada la falta d’oportunitats laborals dignes en el poble, especialment en els cas de la joventut, que condemna a Canals a ser un «poble dormitori». En aquest sentit assenyalen l’existència d’un 17,60% de canalines i canalines aturades, quasi 4 punts percentuals més que la mitjana espanyola i valenciana, el que ens situa a la cua en termes de riquesa respecte a la resta de municipis valencians.

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.