Canals en Moviment reuneix les signatures per presentar-se a eleccions

Canals en Moviment (CeM), la jove agrupació canalina, ha aconseguit els suports requerits per poder concórrer a les properes eleccions municipals de 26 de maig.

CeM és un grup obert de gent progressista, amb diferents sensibilitats, però amb uns valors en comú: la defensa de la justícia social, de l’equitat, de la cultura, dels drets de totes i tots a viure en societat d’una manera digna. A Canals en Moviment no hi ha sigles, només persones. Es diferencia de la resta de candidatures que es presenten a Canals en dues coses.

En primer lloc, Canals en Moviment no depén ni té vincle amb cap partit polític; és un grup de gent diversa que votarà diferents opcions a les eleccions autonòmiques i estatals.

En segon lloc, Canals en Moviment és l’única candidatura que concorre mitjançant una agrupació d’electors. La resta de candidatures que es presenten a Canals són partits polítics. CeM és l’única candidatura, per tant, que ha hagut de recollir 500 avals de gent censada a Canals i major de 18 anys per poder presentar-se, que ha hagut de sotmetre’s a la confiança del poble de forma prèvia a les eleccions.

Canals en Moviment comença amb molt bon peu. Ha aconseguit recollir quasi 200 més de les signatures requerides per concórrer a les eleccions. Si les signatures es transformaren en vots es traduirien, probablement, en un moment en què el projecte està començant i sense haver ni tan sols començat la campanya, en 2 regidors/es.

En un moment polític en què s’han acabat les majories absolutes, una candidatura estrictament local pot tindre la clau del govern a Canals.

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.