Canals ofereix assessorament laboral gratuït

La regidoria de Promoció Socioeconòmica de l’Ajuntament de Canals, posa en marxa, a partir de dilluns 21 de març, el programa d’orientació laboral “Tots els dilluns, Canals Ocupació”. Una iniciativa que pretén donar atenció a persones desocupades amb assessorament laboral per a trobar feina. A més d’aquestes ferramentes que es posen a l’abast per a les persones que busquen treball, cal recordar, que el servei serà totalment personalitzat i gratuït i va destinat a tota la població en actiu des de 16 anys (treballadors/es, tant empleats/des com desocupats/des).

El calendari previst per aquest programa d’assessorament laboral comença dilluns 20 de març de 2017, i continuarà tots els dilluns fins al 24 d’abril inclòs. L’horari serà de 9,30 a 10,30 hores.

“El programa d’Orientació Laboral que per primera vegada s’ha encetat en el nostre ajuntament, per a una durada de 6 mesos, està assolint no sols l’objectiu primordial que no és altre que entrevistar-se personalment amb els i les aturades de llarga durada, sinó també i sobretot, oferint a aquesta població desocupada ferramentes, formació i informació que de segur van a ajudar-los per a trobar treball que és el que necessiten”, ha explicat el regidor responsable, Ricardo Requena.

Els recursos que ofereix “Tots els dilluns, Canals ocupació”, que tindrà una durada de 50 minuts, són entre d’altres donar a conéixer als usuaris els serveis i els recursos que hi ha disponibles per trobar accions de formació, d’orientació i suport en la recerca de feina, així com assessorament per emprendre el teu propi projecte.

El programa es desenvoluparà al Centre Jove de Canals, davant IES Sivera Font. Les places disponibles seran 15 per sessió i per a inscriure’s cal cridar al telèfon 664518773 (també per whatsapp).

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Conoce cómo se procesan los datos de tus comentarios.