Canals posa en marxa el Pla d’Ocupació Local

El consistori invertirà quasi 160.000 € de fons propis en la contractació d’11 persones parades de la localitat, que realitzaran treballs dirigits a obres i serveis d’interés general i social durant 6 mesos a jornada completa.

Mitjançant aquest pla, es realitzaran passos adaptats de vianants en diversos carrers de Canals que facilitaran l’eliminació de barreres arquitectòniques. A més a més, es durà a terme una actualització de l’inventari de béns municipal, així com la comprovació, identificació i valoració de les vies públiques. Dins dels treballs en el departament de patrimoni es redactarà una memòria descriptiva que facilite el coneixement del carrer, del seu nom o noms, tant de l’actual, indicant les raons d’açò, com dels quals pogueren haver sigut en el temps, afegint qualsevol informació clarificadora al respecte.

Altre servei important que tindrà lloc durant 6 mesos serà el d’orientació laboral, d’informació i formació per a la promoció de l’ocupació i l’autoocupació, el qual pretén donar continuïtat al programa “Canals Ocupació”. Amb la contractació d’un professional serà possible conéixer la situació real de cada demandant per a oferir-li una atenció personalitzada i potenciar les competències més adequades dels usuaris.

Per a completar aquestes obres i serveis es durà a terme l’actualització de bases de dades en les àrees d’esports, serveis socials i urbanisme amb el suport de personal administratiu del Pla d’Ocupació.

D’aquesta manera, es contractarà amb 159.861,62 € al següent personal: dos oficials d’obra, dos peons d’obra, un orientador laboral, un graduat en dret, arquitecte tècnic o topògraf, un delineant i tres auxiliars administratius. Per poder optar al programa es precisa estar empadronat a Canals almenys durant 12 mesos, estar inscrit com demandat de treball al SERVEF en situació d’atur i demostrar experiència segons el càrrec al qual s’opta de sis mesos.

El portal GVA Jobs del SERVEF publicarà les ofertes perquè les persones desocupades que complisquen els requisits i estiguen interessades puguen presentar la seua sol·licitud i la documentació corresponent, que serà baremada segons les bases aprovades. El termini per a presentar les candidatures ja està obert fins al 18 de maig del 2018.

Per a més informació, preguntar a l’Agencia de Desenvolupament Local de l’Ajuntament de Canals o cridar al 664 518 773.

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.