Canals promociona les Festes de Sant Antoni en la Fira de les Comarques 2018

L’esdeveniment, realitzat en la plaça de Bous de València del 4 al 6 de maig, congregà a municipis, mancomunitats i associacions amb l’objectiu de promocionar el turisme a les comarques valencianes.

L’Ajuntament de Canals va comptar amb el seu propi estand, on membres de la corporació van facilitar tota la informació turística del poble als assistents. Per altra part, els festers i festeres de Sant Antoni 2018, repartiren mistela i pastes típiques de les festes patronals durant la inauguració de la Fira de les Comarques. Així mateix, tot aquell que va pasar el dissabte a migdia per l’expositor de Canals va poder tastar una degustació de cassola d’arròs al forn.

A més, autoritats provincials com Jorge Rodríguez, president de la Diputació de València, MªJosep Amigó, vicepresidenta, Pilar Moncho, diputada provincial de Turisme, Xavier Simón, gerent de Divalterra, o MªJosé Tortosa, presidenta de la Mancomunitat La Costera-Canal, s’acostaren a l’estand de Canals per a conéixer l’oferta turística del poble.

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.