Canals realçarà la creu i el paratge de Cinc Germans

Al ultim plenari ordinari celebrat a l’Ajuntament de Canals i amb la unanimitat de tots els representants polítics, es va donar eixida al projecte d’adequació i millora de l’entorn de la creu del paratge de Cinc Germans.

Per tal de dur a terme aquest projecte, es contarà amb l’ajuda de la Diputació de València amb la qual l’Ajuntament de Canals subscriurà un conveni. Amb aquest, la Diputació injectarà en el projecte 26.000€, que suposaran el 85% del cost de l’obra, el 15% restant l’assolirà l’Ajuntament de Canals.

Serà l’ens provincial que s’encarregarà de fer la contractació de l’obra mentre, l’Ajuntament de Canals serà qui la supervise. El regidor d’Urbanisme de l’Ajuntament de Canals, Manu Sanchis manifestà que “era necessari donar eixida a esta obra que portava estancada molt de temps a l’Ajuntament. Ara,” afegia Sanchis, “i gràcies a la tasca d’este equip de govern, recuperarem un paratge i una creu que forma part del nostre territori”.

Amb esta necessària inversió a la creu i al paratge dels Cinc Germans es millorarà l’accés a la zona que serà més peatonal i a més, en aquest entorn es construirà un mirador que li donarà un altre encant a este paratge canalí.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.