El Canals rep una golejada de part del Xàbia

JORNA 2ª DE LA R. PREFERENT GRUP III U.E.CANALS 0 – C.E. XAVIA 6

Ahir dissabte 2ª derrota de la temporada de la U.E.Canals en el partit que es va jugat al camp José Gramage de Alcúdia de Crespins ha causa d’una sanció de la temporada passada, en cuant el C.E.Xavia van ser molt superiors on es van imposar per 0-6 en un espiradisim com destacat Cherif Faye, al marcar tres gols, M.42, 52, y 60) els altres tres EricMagrans, M.44) y Elies Santos 80, y 87) on els de Virgilio Hernandez des del 42 de la primera part no van poder parar les envestides dels de Antonio Villaescusa, les cual es va produir esta golejada que es quedar curta si no havera estat per algunes bones intervencions del porter Aitor Vidal.
La primera part va començar dominant el C.E.Xavia, on van tindrer les tres primeres accions, un xut de Roberto que va rebutjar Eduardo Puchades a córner, que es va llançar sense peligo, una rematada de Cherif Faye que Aitor Vidal va fer una bona intervenció al aclarir de forma providencial a córner, y que remataria Alvaro Lopez el balo ixia alt, un chut creuat de Rafa Castillo que ixia desviat, en cuant la U.E.Canals per dir alguna cosa, que la única ocasió que van tindrer ressenyable va ser en un xut de Juanjo Moreno que desde la frontal que va desviar a corner el porter Dani Vaello, la U.E.Canals es va mantindrer durant diversos minuts la portería cellada, però en la recta final de la primera part cuant semblava que acabaría en 0-0, el C.E.Xavia apreta el accelerador y tigueren les més clares ocasions, Marcos Bisquert en una vaselina creuada que va anar fora per molt poc, Alex Vergillos la segua rematada va pasar prop del pal, un altre chut de Rafa Castillo que de nou va parar Aitor Vidal, però a falta d’uns minuts, una pilota llarga de Carles Sala el va caçar Cherif Faye, davant la presència de Iñaki Garcia que se li va anar va entrar dins de l’àrea que va retallar a un altre defensor Edu Puchades y el seu chut el balo va acabar dins la portería de Aitor Vidal marcant el 0-1M. 42) a continuació Michel Meretta va realizar un pase sobre Cherif Faye, però es trobava en fora de joc, que no va entrar en la jugada, pero va aparèixer Michel Meretta desde darrere anant-se cara a la portería fent un una pasada a Roberto Fernandez però el seu chut potent a voca de cano el va rebutjar Aitor Vidal a córner, el córner el va llançar Michel Meretta y va rematar de cap EricMagrans, y encara que va fer una bona intervenció AitorVidal, el baló va tornar a mesar la ret, marcat el 0-2 M.44) y aixína van acabar els 45 primers minuts.

Encara que la segona part el Xavia va seguir dominat, la U.E.Canals van tindrer una ocasió clara una falta ejecuta per Héctor Alabort, que ixia fora per poc, més tart va ser el Xàvia en un centro de MichelMeretta va fer un pase a Álvaro Lopez este sobre el Cherif Faye que va rematar per batrer Aitor Vidal marcant el 0-3 M.52) la U.E.Canals havia reclamat unes posibles mas dins del área de Xavia que el arbitre no voria, a ringló següent un robo de balo de Álvaro Lopez fa un pase a Cherif Faye que va realizar un chut creuat per tornar a marcar el 0-4 M.60) poc después la U.E.Canals ho va intentar per mediacio de Manolo Vinaches que el seu tir el va rebutjar el defensa Carles Sala, después el arbitre va expulsat a Isidro Requena el vore la segona groga per protestar una falta, esta expulsio, va fer que el Xavia dominara molt mes que feren aumentar el marcador, en una falta ejecuta per Fran Gonzalez, que va rematar Elies Santos per marcar el 0-5 M.80) pasaren uns minuts y una assistència de Michel Meretta y el mateix Elies Santos marcava el 0-6 M.87) tancant la golejada, pero encara tingueren dos acción, cuant Elies Santos en una arribada, el seu remat va ixir fora, y un tir de Fran Gonzalez que Aitor Vidal va despejar en els punys, y l’arbitre exatament en al 90 va donar per acabat el partit entre la U.E.Canals y el C.E.Xavia.

Fitxa Tècnica:
U.E. Canals: Aitor, Iñaki X Josep 46 ) Isidro, Andreu, Eduard, Juanjo, Ibe, Michel X Manolo ) Moha X Antoni ) Héctor y Sarawi.

C.E. Xàbia: Vaello, Aldo, Carlos, Eric X Marcos 53 ) Pablo X Elíes) Alex, Rafael X Rubén) Michel, Álvaro, Roberto, y Faye.

Jugadors més regulars per la U.E.Canals: Aitor, Moha, Josep, Manolo, y Ibe.

Pel C.E Xávea: Faye, Álvaro, Roberto, Elies, y Michel.