Pulsa «Intro» para saltar al contenido

Ciclisme Júnior: Javier Fuentes contínua líder de la classificació

Proba puntuable de la Challenge Comunitat Valenciana Júnior

El passat Dissabte 13, el ciclista canalí Javier Fuentes va disputar la 3a carrera puntuable de la Challenge de la Comunitat Valenciana a Algemesí. Un dia passat per aigua, on van haver nombroses caigudes; en la primera volta, Javier va sofrir una caiguda i es va veure obligat a remontar desde una possició prou atrassada. Finalment va acabar 7, i va aconseguir mantindre el liderat de la classificació general.

Raúl Rico s’ha imposat en la puntuable d’Algemesí

Raúl Rico ha estat el vencedor del GP Ajuntament d’Algemesí. El corredor del Giménez Ganga ha entrat destacat a la meta.

Vicent Escrivà i Alejandro Martínez han completat el podi de la prova que ha costat de 79 quilòmetres de traçat.

Quant a la classificació general provisional, només un punt separa Javier Fuentes i Álvaro Múrcia. Després de la tercera puntuable, Fuentes compta amb un total de 116 punts, mintras que Múrcia, amb 115. Després d’ells, Santiago Montoya amb 104.