Club Voleibol Canals. Resultats del 12-10-2013

VAOCVC-Teulada-4

Oscar Polop: La temporada ja ha començat i el foc el va obrir el passat cap de setmana el senior masculí VAO/Ontinyent-CV CANALS que es va desplaçar a Teulada per disputar la 1ª jornada de la 1ª AUT. grup sud davant el CV CAP d´OR de Teulada. Es va notar que era el primer partit de la temporada i els nervis i la falta d´acoblament en tots els jugadors es va deixar notar a la pista, de manera quasi alarmant podriem dir, ja que, el partit va adquirir un “suspens” i un “dramatisme” dignes d´un partit on els dos conjunts estan jugant-se quasi una final. Es resumeix tot amb el marcador dels tres primers sets, encara que els nostres al cap i a la fí tornaren amb una lluitadíssima i disputadíssima victòria, 1-3, 34-36, 25-21, 23-25 i 10-25.
El 1er interminable set, 48 minuts, es pot resumir en molts nervis del nostre conjunt mentre que els locals aprofitaven millor el estar a casa i ser un equip “fet”, anant sempre per davant al set 2 i 3 punts, sense que els nostres poderen fer res per eixugar la diferència. Així amb canvis, temps morts, … no hi hagué forma i s´arrivà a un poc agradable 24-21 local. Però amb una espenta final, els jugadors visitants aconseguiren igualar i dur el set al seu terreny fins que dues bones combinacions en atac i defensa dilucidaren el maratonià 34-36.
A pesar del primer parcial a la butxaca, tot continuava igual, molts nervis i falta de coordinació als nostres que van deixar escapar un prometedor 17-19, per encaixar un parcial final de 8-2 i caure al 2on set, 1-1.
Tots estavem convençuts que necessitavem fer el nostre joc i tot rodaria millor, però que difícil era trovar-lo. Al 3er set tot seguia igual. Els dos conjunts feien els deures punt a punt i ningú feia res per escapar-se al marcador. Punt a punt, punt a punt, fins el 23-23 i de nou dues accions bones en defensa i atac dugueren el ansiat 1-2 al electrònic.
Després de la “batalla” dels primers sets, els nostres, per fí, van eixir centrats a la pista i van esborrar de la mateixa als locals, amb un bon joc combinatiu, bones tretes, atacs contundents i el que és més important, es van deixar de cometre errades infantils. Així, amb una ratxa de 7 tretes del receptor Pau, tot va començar be i amb un 1-7 inicial, el set i el partit viatjà cap a terres canalines-ontinyentines.
Esperem no patir tant a tots els partits i el que tinga que ser, ràpid i si és victòria, millor que millor.

Pel que fa a la següent jornada, el proper dissabte 19-10-2013, a les 16:30, al pavelló municipal d ´Ontinyent es jugarà la 2ona jornada, VAO/Ontinyent-CV CANALS front CV IBI.

Tanmateix, la secció senior femenina del CV CANALS, inicia la temporada el proper diumenge 20-10-2013, a casa, al pavelló Ricardo Tormo de Canals, a les 12:00, front el Quart Voley.

El juvenil femení li ha tocat la 1ª jornada de descans. I el cadet femení començarà el proper 26-10-2013 la lliga.

Sort a tots i esperem vore-vos el diumenge al pavelló a tots. Gràcies.