Comença la Setmana Cultural de l’Associació de Jubilats i Pensionistes de Canals

Arriba una nova edició de la Setmana Cultural de l’Associació de Jubilats i Pensionistes, amb la qual participa l’Ajuntament de Canals a través de la regidoria de Benestar Social.

Les activitats arranquen hui dilluns 16 a les 17:00, amb una xarrada/col·loqui a càrrec del forner de Sants de la Pedra i una xocolatà amb ball. Durant els pròxims dies se sumaran altres xarrades/col·loquis a la programació del Local Social dels Jubilats i Pensionistes, que inclouran a la Policia Local de Canals, al retor de la parròquia, Mossèn Emili, i a l’assistenta social. Així mateix, de dimarts a divendres a les 20:00 es farà sopar de baix-braç, amb beguda i tapes gratis i ball per amenitzar la nit.

El dissabte 21 es canviarà de localització al Poliesportiu Municipal, on es prepara uns dels actes més esperats pels participants: un gran sopar amb música en directe que patrocina la regidoria de Benestar Social de l’Ajuntament de Canals.

Per a finalitzar aquesta setmana cultural, la Junta convida a tots els socis i sòcies a assistir a la Santa Missa en sufragi dels socis difunts, eixint a les 11:45 del Local Social, acompanyats de tabals i dolçaines, per finalitzar amb el dinar de germanor al Poliesportiu Municipal.

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.