COMUNICAT CONTROVÈRSIA MASCLETÀ DIUMENGE 27/09/2015 BAIXADA CRIST AIACOR

Davant la controvèrsia sorgida en quan a la mascletà programada pel passat diumenge 27 de setembre per celebrar la baixada del Crist d’Aiacor, aquest Ajuntament vol informar a la ciutadania el següent:
Per a efectuar qualsevol acte pirotècnic és necessària la corresponent autorització administrativa.

La sol·licitud d’aquesta autorització amb número de registre 4779, es va efectuar, per part dels representants de la festa, el divendres 25 de setembre a mitjan matí.
Per efectuar aquesta autorització s’han d’emetre distints informes del inspector de la Policia Local així com dels tècnics municipals, que evidentment no van tindre temps material per efectuar aquests informes.
Recordar que el temps per contestar qualsevol escrit d’autorització d’una disparada de mascletà es d’un mínim de cinc dies, d’acord a l’ordenança municipal sobre la prevenció de la contaminació acústica.
Per tant la responsabilitat de que no s’haja efectuat la mascletà, en cap cas correspon a l’Ajuntament de Canals, si s’haguera iniciat l’expedient per part dels organitzadors de la festa amb l’antelació deguda, tots els permisos haurien estat concedits i s’haguera pogut efectuar sense que pogueren concórrer en cap responsabilitat per a cap persona.

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.