Condemna pública les les agressions feixistes del passat 9 d’octubre a València

EUPV Canals, Compromís per Canals i Reiniciem Canals, davant la falta de declaració institucional per part del nostre Ajuntament, ens unim per condemnar públicament les les agressions feixistes del passat 9 d’octubre a València.

38 Responses to "Condemna pública les les agressions feixistes del passat 9 d’octubre a València"

 1. Lorena Granaje Flor  12 octubre, 2017

  Que espereu? Que els tanquen? Jaja ay maree

  Responder
 2. Javier Juan  12 octubre, 2017

  Els tres partits es pugueu agarrar de la mà i anarsen a fer la mà….. viva España.

  Responder
  • Mario Sancho  12 octubre, 2017

   Perquè?

   Responder
  • Javier Juan  12 octubre, 2017

   No es per la condemna a la violencia que jo tambè estic encontra de tota violencia. Es perque al meu pareixer, estos grups minoritaris sols estan desestabilitant la comunitat valenciana i com no el Pais.

   Responder
  • Mario Sancho  12 octubre, 2017

   Ah, jo pensava que era el PP eixe partit, en la corrupció i la gran gestió que han fet de lo de Catalunya estos anys. Compromís no se si diria jo que són minoritaris. Mira la foto:

   Responder
  • Javier Juan  12 octubre, 2017

   Tota la rao tens che, disfruta de lo votat

   Responder
  • Mario Sancho  17 octubre, 2017

   Pablo Aranda Mateu La manifestació vespertina del 9 d’octubre es fa des de fa dècades. Enguany el lema era ‘Sí al valencià’, i entenc que darrere d’eixe lema poden estar també els idependentistes valencians (enquadrats en el partit legal que vulguen). Lo de voler posar-li a Jaume I una estelada és informació nova. Tens la font?

   Responder
 3. Paco Martinez  12 octubre, 2017

  Ben dit javier juan…viva españa!!

  Responder
 4. Jandro Castells  12 octubre, 2017

  Lluir banderes separrates si que es un delicte!

  Responder
  • Mario Sancho  12 octubre, 2017

   A on està tipificat?

   Responder
  • Javier Juan  12 octubre, 2017

   Perque diuen feixistes al comentari, si porten la bandera d Espanya?

   Responder
  • Adrian C. Ciges  12 octubre, 2017

   Justament el fet de que un grup reconegut publicament com feixista duga la bandera d’España es el que més deuria preocupar-te si tu no et consideres violent.

   Responder
  • Javier Juan  12 octubre, 2017

   Jo dic en general xic. Desde l’1-O, cada volta que is a la tv gent amb la bandera d Espanya li diuen feixistes.

   Responder
  • Javier Juan  12 octubre, 2017

   A que tu tambè generalitzes i dius Fascismo, I la ilegalidad la comete el señor Puigdemont porque se salta las leyes que son el pilar de una democracia.

   Responder
  • Adrian C. Ciges  12 octubre, 2017

   Obvi que generalitze. Qui utilitza ls violència per imposar el seu posicionament polític s’etiqueta sol.

   Responder
  • Javier Juan  12 octubre, 2017

   No anem arreglar el mòn tu i jo, el dissabte si pases per el tívoli i vols un balo ja saps convidat estas. Cada u te que lluitar lliurement i democràticament pel seus drets i obligacions, que sols no tenim drets, tambè hi han obligacions i lleis que cumplir.

   Responder
  • Mario Sancho  12 octubre, 2017

   Javier Juan Home no seran feixistes per portar la bandera d’Espanya o qualsevol altra, sinò per lo que han fet: pegar pallisses a la gent per les seues idees coartant el seu dret a manifestació, reunió i llibertat d’expressió.

   Responder
  • Javier Juan  13 octubre, 2017

   Qualsevol extrem siga de dretes o esquerra son escoria. Jo l’unic que defenc, es que portar la bandera d’Espanya no es ser feixista. Sols aixo

   Responder
  • Javier Juan  13 octubre, 2017

   Aço que xic!!! Aço pasa ací en valència desde que governa compromís. Adoctrinament educatiu, als castellans els descriminen. Bueno lo mateix que li he dit al teu amic, no anem a reglar el món. Cada u te dret a estudiar al idioma que vuiga. Llibertat d expressió.

   Responder
  • Mario Sancho  13 octubre, 2017

   Però no estaves diguent que esta gent de les agressions no són feixistes? Ara com quedem? Ara són Compromís feixistes i adoctrinadors? Ara vols vendre això? Els valencians tenim dret a estudiar en valencià, i a reivindicar el seu ús normal sense que ningú ostie a ningú. Ho entens?

   Responder
  • Javier Juan  13 octubre, 2017

   Clar que ho antenc!!! Lo que no comprenc, que si vols revindicar la llengua en Valencià, perque es manifesten en els draps de colors roig i groc i un triangle blau amb una estrela, eixe drap es un simbol independentista. Els que tenen que fer es Florejar la Nostra Reial Señera que es ven bonica i no eixe drap. Compromís es un partit molt valencianot per al meu gust massa, pero bueno gràcies a Deu hi han partits variats que podem votar.

   Responder
  • Javier Juan  13 octubre, 2017

   Ho entens tu?

   Responder
  • Mario Sancho  13 octubre, 2017

   Pero tu entens que ningú pot ostiar a algú perque no li agrade la seua bandera? Hi ha gent que vol l’encaix autonòmic actual dins l’estat espanyol, però també hi ha altres que defenen que ens aniria millor en una confederació amb Catalunya i Balears i altres en canvi defensen una república valenciana autònoma. Altres directament eliminarien l’autonomia valenciana. I ningú mereix ostiar a ningú. En la manifestació de ‘Sí al valencià’ n’hi havia senyeres valencianes (senyera reial que et referixes tu), estrelades valencianes, estelades catalanes, republicanes espanyoles… De tot. Qualsevol persona podia unir-se mentre defensara el lema ‘Sí al valencià’.

   Responder
  • Javier Juan  13 octubre, 2017

   Ara el dilluns vorem lo pacific que son els del drap eixe. Perque el dilluns ve el desenllaç de la pelicula.

   Responder
  • Mario Sancho  13 octubre, 2017

   Javier Juan La manifestació de ‘Sí al valencià’ no té res a vore amb la moguda dels catalans i la seua independència. La manifestació de la vesprada del 9 d’octubre l’organitza una comissió d’associacions i partits valencians des de fa dècades. La quantitat de catalans que poguera haver segurament seria homologable a la quantitat de madrilenys o colombians.

   Responder
  • Javier Juan  14 octubre, 2017
   Responder
  • Jandro Castells  14 octubre, 2017

   El adoctrinament escolar…

   Responder
  • Mario Sancho  17 octubre, 2017

   Javier Juan Este és el cartell oficial dels convocants, no el que tu has posat. Després qualsevol pot fer un cartell, però este és l’oficial.

   Responder
  • Mario Sancho  17 octubre, 2017

   Pablo Aranda Mateu Jo no sé si ho tenen agre en València o Kurdistan els catalanistes/separatistes/independentistes. Ara, el valencianisme de Compromís no para de pujar. Els que segur que ho tenen agre són els violents que apallissen o amenacen. El poble els dona l’esquena als que agredixen.

   Responder
  • Mario Sancho  17 octubre, 2017

   Pablo Aranda Mateu Ací estem parlant de la violència ultra feixista en València. Sort amb les targetes roges i les campanyes d’altres temes.

   Responder
  • Jandro Castells  17 octubre, 2017

   Es normal que compromis puje.el pp ha quedat demostrat que es un partit de lladres..a poc be que Ho fasen, tením millor política que amb els pperos

   Responder
  • Javier Juan  17 octubre, 2017

   Tota la rao tens pablo, no es pot juntar dos extrems tan opostos. La culpa de Rajoy

   Responder
 5. Paco Martinez Martinez  12 octubre, 2017

  Ribot a la Asociació que mes dines a donat a la catalanista a les próximes elecciones foro de Valencia

  Responder
 6. Rita Carbonell Gandia  12 octubre, 2017

  Que vergüenza

  Responder
 7. Valencía orgullos  13 octubre, 2017

  Agresió…MAL..condenat..per suposts…de Feixistes?..¿per que?..¿per dur banderes d´España?…pareix ser que qui du una bandera de España es Fascista…lo que no hi dret ess que el día 9 d´Octubre, el día de la festa dels Valencians, tingan que vorer com una gent esns diu als morros que som part dels ” Paisos Catalans”..aixo, per a mi, es una PROVOCACIÓ, i una vergonya……..El día de la nostra festa, el dia del nostre orgull, que vinguen a dirmos que som catalans, a pasejarmos una bandera, que no es la nostra, si no la de Catalunya, uns elements que RENEGEN de la senyera i de la bandera española…¡que voleu que vos diga?..¿pobrets?…no son uns angelets..son uns PROVOCADORS..i

  Responder
 8. Valencía orgullos  13 octubre, 2017

  Com pinten les coses com el interesa…Si el día de la DIADA, el día del orgull per ser Catalans, el SEU día, en Barcelona, feren una manifetació en la cual manifestaren asl catalans, EN SA CASA, que NO SON CATALANS, i que la seu bandera NO ES LA CUATRIBARRADA, i els asistens a la diada els agrediren, NO DIRIEN QUE UNS FASCISTES INTOLERANTS han agredit a una pobra gent que sos ha anat a manifestarse pacificament…CHE….YA ESTA BE DE CUENTOS…..SINVERGUENSES…CARESDURES……..

  Responder
 9. Valencía orgullos  13 octubre, 2017

  ..Sempre tenen el la punta de la llengua, a punt per a soltar, lo de feixistes..es molt recurrent. Apelen a la “llibertat d´expresió”, i,amb 2 ccollons, el día en el cual la gent de Valencia que se sent orgullosa de ser VALENCIANA, i, PER A RES, se sent CATALANA, celebra la seua festa, i viu el seu sentiment, esta gent te que anar a expresar que Valencia no es Valencia, es part dels “paisos catalans” i que la bandera no es la senyera, el la cuatribarrada….CHE ANEU A FER LA MA…..GENTOLA…SINVERGUENSES…PROVOCADORS…Ya eu dia Churchil…” Los fascistas, a si mismos se autodenominaran antifarcistas”.i es lo que pasa. Parlen de la intolerancia, de la llibertat d´expresió, pero cuant els interesa, no mes. No RESPETEN el sentiment que altra gent puga tindrer….van a PROVOCAR, el día de la gent que sent el orgull de ser VALENCIA i NI DE COÑA SE SENT CATALA, la gent que sent la seua senyera com a propia, i el que eixe mateix i exacte día se concentrer per a dirmos a tots els que sentim aixo, que NO ES LA SENYERA la nostra bandera, i que, ELS VALENCIAS SOM CATALANS, part dels seus “paisos” INVENTATS, es normal…TENEN LA CARA MOLT DURA, I SON MOLT SINVERGUENSES….despues van de victimes, i diguent als demes fascistes i tal…CHE ANEU A FER LA MA…..SINVERGUENSES…..PROVOCADORS….

  Responder

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.