Continuen a bon ritme les obres de millora que tots els estius es fan als centres educatius públics de Canals

Els regidors de la’juntament de Canals, van visitar la setmana passada les obres que com cada any estan duguent-se a terme als centres educatius públics del nostre poble, este any les millores son per al el CEIP Vicente Rius, el CEIP José Mollà i l’Escoleta Infantil La Torreta.

Estes intervencions, que s’estan realitzant durant els mesos d’estiu aprofitant les vacances escolars, tenen com a finalitat millorar l’accessibilitat dels estudiants a les seues aules i reforçar la seguretat de l’entorn escolar. Per a aconseguir-ho, al CEIP Vicente Rius s’han adequat les portes exteriors independents de les aules d’infantil i s’ha ampliat la zona perimetral de tanques de fusta existents per a millorar la seguretat dels menuts.

Així mateix, al CEIP José Mollà s’està substituint la xarxa d’aigua potable i clavegueram que dóna ús al centre, condicionant les voreres i l’accés al mateix col•legi, així com la reforma integral i completa de la cuina escolar. També està previst plantar arbres a l’espai perquè els familiars que vagen a recollir als xiquets puguen esperar a l’ombra. Per altra banda, a l’Escoleta Infantil de la Torreta s’està canviant el sostre després de detectar que aquest estava corcat i que podia afectar a la seguretat del centre. En acabar esta intervenció, es procedirà, amb l’ajuda de la Brigada d’Obres Municipal a adequar l’aula amb tot allò necessari per a poder acollir als xiquets i xiquetes que l’utilitzaran el proper curs escolar.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.