De pont a pont amb El Brot

1496505_10202564836071962_952673721_o[1]

Per al proper diumenge 22 de desembre l’Associació Ambiental i Cultural El brot ha preparat l’activitat: “De pont a pont amb El Brot” a realitzar al llit del riu Canyoles al seu pas pel terme municipal de Canals.

El llit del riu Canyoles és un paratge local, poc conegut, on es pot gaudir d’un passeig tranquil i enriquidor al seu pas entre les parets del poble, en un recorregut ple d’història i aventura per als més menuts.

L’activitat consisteix a fer un itinerari botànic-cultural per donar a conèixer el paratge a la gent, i gaudir d’un matí a la natura per continuar amb la nostra línia d’educació ambiental i donar a conéixer les peculiaritats dels nostres paratges i els nostres voltants.

Contarem amb la presencia d’un benvolgut veí de Canals Marcial Martinez, expert en temes d’història local, que ens explicarà les peculiaritats del recorregut. El nivell de requeriment físic és baixet de dificultat, però recordeu que els xiquets que vinguen han d’anar acompanyats dels pares o tutors, ja que nosaltres sols ensenyem el lloc i no puguem fer-nos responsables del que els puga ocórrer als assistents. No és apta per a xiquets amb carro i caldrà dur roba còmoda, calçat adequat per anar per les pedreres del riu, tenint en conte la possibilitat de trobar humitat, gorra per si fa sol, càmera fotogràfica, i beguda per si tenim set.

Davant alguna qüestió es la podeu fer al correu electrònic: elbrot_canals@hotmail.com o a la pàgina del facebook de l’agrupació.

Quedarem a les 10:30 del matí al pàrquing del Parc de Sagres a Canals, i està pensada per a totes les edats, però en especial per als més joves, ja que a banda del passeig pel paratge i l’explicació de les seus peculiaritats també estem preparant activitats i jocs per a que els més menuts disfruten.

Vine, t’esperem!

 

One Response to "De pont a pont amb El Brot"

  1. marina mallol  15 diciembre, 2013

    jo si que aniré i així aprenc un poc d’història de Canals

    Responder

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.