Dissabte celebrem la Fira de l’Esport amb la participació de 12 clubs i associacions del poble

Per donar a conéixer tota l’oferta d’activitats esportives que fan els diferents clubs a l’Alcúdia de Crespins, la regidoria d’Esports ha organitzat la I Fira de l’Esport que tindrà lloc este dissabte, 26 de maig, des de les 10.00 hores i fins a les 14,00 hores, a la plaça Jaume I.

En total, són 12 els clubs i associacions que han confirmat la seua participació en la fira, tots ells donaran a conéixer a la població cadascuna de les activitats que desenvolupen.

L’objectiu d’esta fira, com ha explicat el regidor de l’àrea, Gerard Gimeno, és “animar a la gent a què faça esport, donar informació, així com mostrar tot el ventall d’oportunitats que oferixen els nostres clubs”.

Així mateix, per aconseguir que la gent s’anime a fer algun esport i inscriure’s, els clubs participants en esta Fira han preparat diferents exhibicions, mostres o vídeos informatius, entre altres, i per als més joves hi haurà un rocòdrom i una tirolina.
Finalment, Gimeno recorda que entre tots els assistents se sortejaran dos pernils, i convida a tot el poble a participar.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.