Donem la benvinguda als set treballadors del programa “Avalem Joves”

L’alcalde de l’Alcúdia de Crespins, Pepe Garrigós, i altres membres de l’equip de govern han donat, este matí, la benvinguda als 7 joves amb formació acadèmica que durant un any desenvoluparan diferents tasques al consistori. Estes contractacions son possible gràcies al programa t’Avalem Joves de la Generalitat Valenciana que ha atorgat a l’Ajuntament alcudià un total 132.574 euros. Amb l’ajuda rebuda el consistori contractarà: un educador social, un TASOC, dos administratius, un periodista, un jurista i un ADL que s’incorporaran el mes que ve als departaments corresponents.

El regidor de Promoció Econòmica, Roberto Granero ha manifestat que “estem molt contents en polítiques d’ocupació de la Generalitat Valenciana i que ens permetrà durant augmentar les prestacions del nostre ajuntament amb la incorporació de set nous treballadors que durant un any milloraran la qualitat dels nostres serveis”.

Per la seua part, l’alcalde, Pepe Garrigós ha assenyalat que estes subvencions són “gràcies al govern del Botànic que es preocupa per les persones i, en este cas, pels més joves menors de 30 anys que acaben d’estudiar les seues carreres i treballaran durant tot un any”, a més hi ha recordat que estes ajudes “en l’època del govern del PP les tornàvem a la UE i no podien gaudir-les la gent jove puguen treballar durant un any”.

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.