El Canals aconsegueix la permanència guanyant en el derbi de la Costera

JORNADA 34º DE LA R. PREFERENT GRUP III C.D.LLOSA 0 U.E.CANALS 2 :

Ahir diumenge es va jugar l’última jornada del grup III de la R.Preferent on hagueren partits que es van jugar molt en este cas al camp del Sequiol on la U.E.Canals en la segua visita va aconseguir la victòria com la permanència en continuar en la Preferent davant el C.D.Llosa per el resultat 0-2, els gols els van marcar, 0-1 Antoni Giménez M.76) 0-2 Josep Giménez M.89.

El derbi comarcal va començar en una primera part en un domini del C.D.Llosa, que van ixir a per el partit, y van tindrer molt pronter tres ocasions clares de haverse pogut avançarse al marcador, la primera va ser en un centro de Ruben Vila que va rematar Quique Baldovi, que a boca de canó va estavellar el balo al pal, después el mateix protagonista va tornar a rematar però en esta ocacio el balo va ixir fora per poc, acontinuacio ho va intentar Andoni Estornell que li va respondrer en dos bones intervenció seguides el porter Bernat Luis, més tart ho intenta la U.E.Canals en dos accions, una rematada de cap de Efren Navarro el baló va ixir fora, y después Jony Espinosa en un chut desde la frontal on va ixir el balo per dalt del travesser, va haver una caiguda de Efren Navarro dins del àrea de la Llosa, però no va ser molt protestada cara al àrbitre Oliver Lopez que disa seguir la jugada, ya pocs minuts del descans tant el C.D.Llosa com la U.E.Canals tornaren a tindrer una ocacio cada un, per part del Llosa en un tir de Ricardo Gregori que va tindrer que emplearse a fons Bernat Luis, y per la U.E.Canals en una falta llançada per Frances Mendi que va donar a la barrera y en el rebuig Josep Giménez desde fora del àrea va disparar, però l’esfèric no va agarrar porteria, no van haver gols per falta d’encert, això va ser el més destacat dels primers 45 minuts.
La segona part va estar mes igualat, però les dos primeres ocacions va ser per a la U.E.Canals y que van poder marcar en un chut de David Nava que el balo va ixir molt creuat, y Efrén Navarro que va disparar a on el balo va agarar nasa altura ixint per damunt del travesser de la porteria de Alex Martí, a continuació va ser el C.D.Llosa van buscar més la porteria qui ho intenta per banda dreta cuant Rafeta Albert,que va disparar y de nou Bernat Luis va acabar enviant el esfèric fora, a més un tir de Ricardo Gregori que va tornar a parar Bernat Luis sense problemes, despues en un córner botat per Rafeta en què casi marca un gol olímpic però va rebutjar Bernat Luis, ara el torn era per a la U.E.Canals, una falta llançada per Jony que va rematar Efrén Navarro y va parar Alex Martí, despues Quique Baldovi va rematar el balo li cau a Borja Palau, que va marcar, però el gol va ser anulat per fora de joc, el que no va ser anulat va ser un chut creuat de Jony que Antoni Giménez en el que va rematar marcant el 0-1 M.76) después del gol els de Luis Roman ho van intentar centros com un Borja Palau que va rematar Sergio Rodenes sense problemes per a la U.E.Canals, y seguien buscant el empat, el que si arriba va ser un contraatac, cuant en un passe de Rafa Vila cap a Josep Giménez que en el mà a mà en Alex Martí no va fallar marcant el 0-1 M.91) después de esta victòria la U.E.Canals aconseguixen la permanència.

Fitxa Tècnica:
C.D. Llosa: Marc Ortolà X Alex Martí 46 ) Mirko X Perales 46) Rodenes, Fran, Vila, Durá, Rafeta, Ricardo X Víctor 63 ) Andoni, Borja, y Quique X Néstor 70)

U.E Canals: Bernat, Nava X Gómez 75 ) Iñaki, Soler, Mendi X Rafa Vila 46) Juanjo, Javi, Jony X Raúl 82) Efrén X Antoni Giménez 63) Josep Giménez, y Carlos)