El CV CANALS apura les jornades de preparació

Amistoso LICEOPATERNA-CV CANALS 13-14

Oscar Polop: El CV CANALS apura les jornades de preparació de cara al proper dia 20 d´Octubre on obrirà el foc el senior femení a la lliga.
Així, aquest dissabte, les xiques del senior femení es van desplaçar a Paterna per disputar l´últim amistós abans de començar la lliga. El partit es va jugar a les 17:30 davant el Liceo-Paterna, equip de la nostra categoria, però enquadrat a un altre grup.

El partit va servir, essencialment, per a que les jugadores canalines pugueren fer conjunt a la pista i a més, davant d´algunes baixes importants, com la de la lliure, el tècnic canalí, realitzara proves com la de que jugara la colocadora habitual Carmina com lliure i donar minuts a Laura al lloc de, possiblement, més responsabilitat del joc. També es va provar a la receptora Lara de central, on va fer un bon paper.
L´equip el tancaren Ana, Neus, Desa i Sara.

Davant un rival amb uns conceptes de joc encara en formació, les canalines no donaren cap opció als dos primers sets, deixant les seues rivals a 13 en ambdós casos, però on la calor va fer que costara entrar en joc a les canalines, sent cap a el punt 10 de cada set on s´escapaven al marcador les visitants.

Al 3er set, amb un ambient més distés perla diferència al marcador, les canalines van baixar un poc els braços, però a l´hora de rematar el xoc, ho van fer amb rigurossitat i serietat, 19-25.
Cal destacar el bon fer en saque de les canalines, fent molt mal a l´equip rival.
Així victòria 0-3 i bones sensacions per afrontar nous partits ja amb més coses en joc.

Pel que fa al senior masculí, com ja hem comentat, enguany s´han fos amb el VAO-ONTINYENT i han arrivat al acord d´entrenar a Canals els divendres, mentre els partits es disputaran com a locals a Ontinynent.
Així, començen la lliga el proper dissabte 12-10-2013 a Teulada, davant el CV Cap d´Or Teulada-Moraira a les 19:30.