El Fòrum d’Ocupació Connecta Labora es realitza a la Casa de la Cultura de Xàtiva

EL FÒRUM D’OCUPACIÓ CONNECTA-LABORA ES REALITZA A LA CASA DE LA CULTURA DE XÀTIVA

  • El Fòrum d’Ocupació será el 5 de desembre en la Casa de la Cultura de Xàtiva a les 09:30h i estarà dirigit per a tot el públic dels municipis de La Costera i La Canal de Navarrés i, a més, l’assistència i la participació serà gratuïta.
  • El Fòrum comptarà amb la participació d’empreses oferents d’ocupació, simulacions d’entrevistes i taules redones per a debatre i compartir idees de treball.

Labora Servei d’Ocupació i Formació amb la col·laboració del Pacte Territorial Costera – Canal celebren el Fòrum Connecta Labora el dijous 5 de desembre en la Casa de la Cultura de Xàtiva a les 09:30h i conviden a tothom a participar en l’esdeveniment.

L’objectiu del Fòrum és augmentar les oportunitats d’integració en el mercat laboral de les persones aturades de la província. Tanmateix, es tracta d’una ocasió per a posar en contacte a tots els usuaris de Labora amb les empreses d’ocupació de la zona assistents a l’esdeveniment organitzat. Tothom pot consultar la programació de la jornada en la web www.connectalabora.es per a reservar cita en una entrevista o participar en les diverses activitats programades.

Gran part de l’espai estarà dedicat per a les empreses perquè oferisquen ofertes de treball i realitzen entrevistes reals per a incorporar personal a la seua plantilla.A més, experts i professionals del sector explicaran al públic les últimes tècniques de cerca d’ocupació i tots els serveis dels quals disposa Labora.

Respecte als horaris, la jornada començarà a les 09:30 hores amb la inauguració de l’esdeveniment. Aquesta inauguració compatarà amb les intervencions de Rocío Briones Morales, directora general d’Ocupació i Formació de LABORA; Roger Cerdà Boluda, alcalde de Xàtiva; i Mª José Tortosa Tortosa, presidenta de la Mancomunitat de la Costera-Canal i presidenta del Pacte Territorial Costera-Canal.

Durant tot el matí es realitzaran diverses activitats en els diferents espais disponibles per a tots els assistents: el saló d’actes, l’aula TIC i la zona dels tallers, entrevistes i stands informatius. A les 14:00 hores es farà un xicotet descans fins a les 16:00. Després es començaran una altra vegada les activitats fins a l’hora de la clausura i lectura de les conclusions de la jornada.

Des del LABORA Servei Valencià d’Ocupació i Formació amb la col·laboració del Pacte Territorial Costera – Canal us conviden a participar en l’esdeveniment per a impulsar el treball en els municipis de les comarques La Costera-Canal i a establir una relació entre tot el públic i les empreses assistents. L’entrada serà gratuïta amb l’aforament limitat.

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.