EL SENIOR B DEL BASKET CLUB CANALS GUANYA EL DERBI LOCAL

Bon cap de setmana pel Basket Club Canals on tots els equips van disputar els seus partits i vam disfrutar molt d’aquest meravellós esport, que és el que es tracta, amb un balanç de 4 victòries i 2 derrotes. Resumim la jornada:

Els nostres benjamins van caure davant del “Coco” Nou bàsquet Xàtiva a la capital de la Costera, van anar de menys a més, acabant el partit molt contents a pesar de perdre el partit. A SEGUIR MILLORANT CRACKS

Els alevins guanyaren front el CB. Genovés Zonal, encara que van fer un partit fluixet on la nostra defensa no va lluir molt. Estic segur que està setmana, entrenant de valent, faran un partidàs amb molt bon joc.

Els infantils jugaven a la capital de lal Vall d’Albaida i guanyaren al Martínez Valls mixte sense moltes complicacions. Contínuen LIDERS INVICTES, fent un grandíssim joc.

Els cadets, jugaven el derbi front el Fem bàsquet Canals, caiguent als darrers minuts en un final molt emocionant. Cal aprendre d’estes situacions i seguir millorant. Ànims xavalots¡¡¡

Els SUPERJUNIORS  a la seva, es van imposar sobradament als amics del CB Enguera, en un parit dominat en tot moment pels de Ivan Ballester. LIDERS INVICTES.

Finalment, el Senior B va guanyar el derbi local, en un partit igualat que es va decantar al inici del tercer quart, amb un parcial de 16-0 del que el Fem Bàsquet Canals no es va poder refer. Important victòria, ja que sols contavem amb un pivot que va tindre que jugar els 40 minuts. Felicitacions a tot l’equip per la lluita constant i l’actitut mostrada durant tot l’encontre. GRANS¡¡¡