Els homenatges a Concha Piquer i Nino Bravo protagonitzen les Nits al Túnel d’aquest estiu

Un any més, la regidoria de Cultura organitza dos espectacles al paratge del Túnel de Canals per acostar el teatre i la música als ciutadans en un escenari privilegiat.

El primer dels espectacles es tracta d'”Un Beso y una Flor”, musical dedicat a la figura del cantant valencià Nino Bravo que es durà a terme el divendres 6 de juliol a les 22:00.

La segona funció és “Tatuaje”, musical homenatge a Concha Piquer que es va haver de suspendre el passat any a causa de les inclemències meteorològiques. La regidoria de Cultura torna a apostar enguany per aquest espectacle en forma de recorregut per la vida de la valenciana a través de les seues cançons, les seues vivències i èxits, tant a Amèrica com a Espanya. La cita per a veure “Tatuaje” és el 13 de juliol a les 22:00.

Pel que fa a les entrades, cada funció té un preu de 7€ però la Regidoria facilita un abonament per a assistir als dos musicals per 10€. Així mateix, a les entrades s’inclou l’autobús d’anada i tornada al Túnel i un refresc. Per a aquells que es duguen el sopar també hi haurà servei de taula.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.