Els representants del Centre Europeu d’Empreses Innovadores visiten Canals

CEEI i l’Ajuntament de Canals es reuneixen per a promoure projectes d’emprenedoria

Els representants del Centre Europeu d’Empreses Innovadores han acudit hui, 5 de gener, a l’Ajuntament per tal de fomentar sinergies de formació i ocupació dirigides a autònoms, empreses, comerços i emprenedors.

Un dels temes abordats ha sigut la possibilitat de dur a terme una jornada dins del marc de Focus Pyme Emprenedoria, un esdeveniment que inclou les comarques de La Costera, La Canal de Navarrés i La Vall d’Albaida. Aquest projecte té com a finalitat impulsar la competitivitat empresarial i dinamitzar l’emprenedoria innovadora a través d’accions concretes, com donar a conèixer les iniciatives existents o recopilar les necessitats dels empresaris.

Altre assumpte tractat entre la regidoria de Promoció Socioeconòmica i Jordi Tormo – Tècnic de Promoció Econòmica- i Pablo Rojo -Director de Comunicació, Formació i Projectes- del CEEI Alcoi, ha sigut la Setmana de la Formació Empresarial, on el CEEI col·laboraria exposant totes les ajudes disponibles per als emprenedors.

Per altra part, en març s’organitzarà a Canals la 3ª edició de la Startup Europe Week, on també s’ha tancat la participació del CEEI en les ponències a realitzar, depenent del format que podria repetir metodologia com l’any passat, de taula redona i debat sobre algun tema d’interés per a empresaris i les ajudes d’Europa.

A més a més, s’ha centrat la trobada entre les dues institucions en un projecte pilot que es pretén tirar endavant a Canals amb sessions de formació concretes on, el CEEI, instruirà als assistents en la creació del seu propi projecte empresarial. Es tractaria de poder encetar un curs per a emprenedors que siga capaç de tocar totes les matèries bàsiques que una idea requereix per a convertir-se en un model de negoci. A part de ser un dels facilitadors, l’Ajuntament valoraria la possibilitat de participar en el projecte amb ajudes directes per a les idees més reals i eficients.

Els interessats en formar-se en autoocupació ja poden obtenir més informació a l’Agencia de Desenvolupament Local de l’Ajuntament de Canals, bé acudint o bé a través del correu info.adl@canals.es.

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.