Es presenta la programació teatral febrer-maig del 2020 de Canals

Ahir, en Ca Don José, es va presentar la programació teatral de la temporada febrer-maig de 2020 en Canals. Un total de 8 obres es representaran al Centre Cultural Calixt III, incloent l’estrena nacional del musical La Bella y La Bestia, de l’agrupació teatral local Eventime i la dramaturga canalina Paula Llorenç.

La temporada s’iniciarà el 2 de febrer amb «Descabellado», el nou espectacle de màgia i humor de Jandro, seguit el 28 de febrer per «L’Electe», dels reconeguts actors valencians Josep Manel Casanys i Alfred Picó.

El 6 de març, com a prèvia del Dia Internacional de la Dona, tindrem l’espectacle de ball «Mulïer». També en març, el dia 20, arribarà a Canals «Un marido ideal», obra de Oscar Wilde que compta amb la interpretació de l’actor Juanjo Artero.

Les cites d’abril seran amb «Maravilloso es volver» (divendres 3), un homenatge a Lina Morgan a càrrec de la mateixa companyia que ens va dur «Jaula de grillos» fa uns mesos, i la comèdia «En ocasiones veo a Umberto» (divendres 24).

Ja al maig, el show còmic/operísic «The Opera Locos» (dia 22) i l’estrena de «La Bella y la Bestia» (dia 31) tancaran aquesta nova temporada de teatre de qualitat a Canals.

L’abonament de temporada, per 42 euros, es renovarà entre el 13 de desembre i el 14 de gener. Les noves altes es duran a terme entre el 15 de gener i el 27 de febrer. Inclou els espectacles «L’Electe», «Un marido ideal», «Maravilloso es volver», «En ocasiones veo a Umberto» i «The Opera Locos», amb el regal de «Mulïer» per als qui s’abonen abans del 30 de gener.

L’abonament Mini 3R, per 22 euros, inclou «L’Electe», «Maravilloso es volver» i «En ocasiones veo a Umberto».

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.