Festes Patronals Sant Onofre 2018

L’Alcúdia de Crespins ja es troba immersa en la construcció de la foguera, que este any es cremarà divendres, i en la preparació de les seues festes patronals en honor a Sant Onofre que se celebraran divendres 8 i dissabte 9 de juny. Este any en coincidir la festivitat del Cor de Jesús amb la celebració del dia del patró, des de l’Ajuntament consensuat amb la Parròquia, es va decidir que tant la cremà com el dia del patró, s’avançaran un dia per no coincidir.

Per esta raó, la localitat festejarà el Dia de la Foguera divendres, 8, amb la Cremà. Divendres, les festes de Sant Onofre arrancaran al matí amb jocs infantils i un espectacle de titelles (12.30 h) a la Plaça Jaume I i la Fira d’Atraccions en l’accés a la Sénia. Una fira que obrirà també a la vesprada, a partir de les cinc. La jornada es completarà amb la recollida de les festeres i festers i l’Ofrena per donar pas a la Cremà a les 21.30 hores. A la nit, a les 00,00 hi haurà Concert de Rock a càrrec de Delto(Tribut a Extremoduro) i Kastigaos sin postre. A la matinada, a les 4,00 hores torrà al costat de la foguera.

Dissabte, 9, Dia de Sant Onofre, la Fira Artesanal arrancarà a les 11.00 hores en la Plaça Sant Jaume I i mitja hora després s’obrirà la VIII Fira Outlet del Comerç Local, que ocuparà l’avinguda Corts Valencianes. La Fira d’Atraccions continuarà oberta, diumenge. A les 18,00 h hi ha prevists tallers de batukada i circ. A les 20.00 Missa cantada per la Rondalla Barreja. A les 23 hores, Dansà Popular. Després hi haurà Sarau a la plaça Constitució i a les 00,30 hores; Gran Cordà.

El diumenge, els actes començaran a les 10,00 al Camp de Futbol José Gramage amb el Trofeu Festes de Sant Onofre. Categoria Aleví, amb els equips participants: Atlético de Madrid, Rayo Vallecano, U. D. Canals i el C.D. l’Alcúdia de Crespins. A més, estarà oberta la Fira Artesanal i la fira d’atraccions.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.