Festes Sant Antoni de l’Olleria 2020

L’Olleria ha acollit del 16 al 19 de gener les seues tradicionals Festes en honor a Sant Antoni.

Concretament els actes van començar el dijous a les 20 hores amb l’Encesa de la Foguera, seguida el divendres a les 11 hores de la Missa al carrer amb mistela i pa beneït per a tots els assistents. A les 12 hores va tindre lloc la visita dels alumnes d’Infantil i 1r de Primària dels CEIPs Isabel la Catòlica i Sanchis Guarner del municipi, que van poder veure la foguera i menjar el pa beneït. Ja de vesprada va arribar el torn dels més menuts de l’Olleria, l’alumnat de l’Escoleta infantil que van acudir a la foguera acompanyats dels seus familiars.

El dissabte van continuar els actes amb una amenització musical al carrer de la mà de José Saxo, que va fer que els veïns i veïnes del carrer i tot aquell que es va voler apropar fins allí, passaren una nit d’allò més divertida.

El diumenge, i amb motiu del temporal de platges i neu que està tenint lloc aquests dies a la Comunitat Valenciana, es va ajornar l’acte de la Cercavila d’animals que tindrà lloc el diumenge 26 de gener. Concretament a les 12:30 hores tindrà lloc una exhibició de danses de la mà del Grup de Danses El Revol i la Colla de dolçainers de l’Olleria en l’encreuament dels carrers Juan XXIII i Caputxins, seguit a les 13 hores d’una cercavila amb animals amb la col·laboració de la Banda CCTT Santíssim Crist de l’Olleria.

Recorregut: Eixida des de l’encreuament dels carrers Juan XXIII i Caputxins, Pujada fins Jaume I, Plaça Loreto, Batle, Sant Roc fins a Sant Antoni.

No us ho podeu perdre!

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.