Finalitza el programa de formació i ocupació Torreó IV

El passat 29 de desembre de 2017 l’Ajuntament va començar el programa de formació i ocupació al Torreó IV que ha comptat durant tot l’any amb 25 persones de la localitat.

Aquest taller és un programa que combina la formació i l’ocupació i que s’emmarca dins de les subvencions de la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, del Ministeri d’Empleo i Seguretat Socials i del Fons Social Europeu des de fa molts anys.

Aquestos programes es caracteritzen, fonamentalment, per combinar la formació dels diferents certificats de professionalitat i el treball efectiu per a realitzar els objectes d’actuació aprovats en el projecte.

Les dues especialitats del taller són l’obra civil i la jardineria amb els certificats de professionalitat d’operacions auxiliars d’obra de fàbriques i cobertes, fàbriques d’obra i activitats auxiliars en vivers, jardins i centres de jardineria.

Una vegada acaba el programa, els alumnes que han aconseguit superar els certificats de professionalitat tindran una certificació oficial de la Conselleria, constatant l’aprofitament d’aquestos coneixements.

A Canals, el programa ha comptat amb 20 alumnes – treballadors, un director, dos monitors de les especialitats, una auxiliar administratiu i un professor de suport.

Durant tot l’any, els treballadors han tingut dos objectius a portar endavant. En el Centre Social d’Aiacor s’ha fet una ampliació i acondicionament amb cimentacions, construccions de murs i cobertes, col·locació de sol gres i amb la compartimentació de les instal·lacions. D’altra banda, s’ha fet una adequació del Parc Fornets i s’ha realitzat un treball de manteniment dels jardins de la localitat i dels vivers municipals amb la poda i el manteniment del reg i d’altres treballs relacionats en l’especialitat.

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.