Pulsa «Intro» para saltar al contenido

Gran victòria del BC. Canals front el líder invicte

GRAN VICTÒRIA DEL B.C. CANALS FRONT EL C.B. CALPE!!!

Espectacular el partit que van disputar dissabte passat al Pavelló Ricardo Tormo de Canals, els equips Juniors del BC Canals i el Calpe.

L’equip visitant  arribava com a líder invicte de la categoria preferent, front a l’equip canalí, que enguany és debutant en aquesta categoria. Així i tot, els canalins ja havien aconseguit dues victòries que el situaven en 5é lloc de la classificació. Doncs, amb aquestes targetes de presentació, començà un partit, on  ràpidament es va veure que seria molt disputat, degut a les fortes defenses dels dos equips.

Al minut 5, el marcador reflexava un 0-0, on ningú dels equips era capaç d’anotar davant la forta presió defensiva del rival. No va ser fins el minut 6, quan uns ràpids contraatacs permetien als canalins agafar els primers avantatges (8-2). Poc a poc, els jugadors van agafar confiança i començà a vore’s un paartit més fluïd amb moltes jugades de qualitat per banda dels dos equips. Així les coses, la primera part acabava amb avantatge local de 8 punts (30-22).

En aquest punt, el pavelló ja s’havia omplert de gom a gom, i l’afició local, ara sí, creia possible una victòria dels seus. Però només eixir dels vestidors, la forta intensitat del Calpe empatava el patit, i obligava a Ivan Ballester, entrenador local, a demanar temps mort per revertir la situació. Va ser el torn de traure el partit endavant amb caràcter i decisions acertades, on caldria destacar al jugador local Fran Toldos, qui amb 8 punts consecutius, posava el pavelló en peu.

L’últim quart es caracteritzà per la defensa zonal local, que no va deixar lloc a les penetracions (punt fort del Calpe), i anà augmentant l’avantatge fins al sorprenent marcador final de 65-45, amb una participació estelar de tots els components del Canals.

Des del Bàsquet Club Canals, donem l’enhorabona als jugadors del nostre Club, així com a l’afició que va omplir el pavelló, entre els quals es trobaven molts dels xiquets i entrenadors de les categories inferiors!!!