I Festa de la Igualtat a L’Alcúdia de Crespins

L’Alcúdia de Crespins acollirà el pròxim dissabte 12 de març, des de les 18 hores a l’avinguda Corts Valencianes, la I Festa per la Igualtat, organitzada per la regidoria de Joventut amb la col·laboració de la regidoria d’Igualtat i la Comissió de Festes. I que comptarà, entre altres, amb les actuacions de diferents grups musicals.

Per a l’esdeveniment, que s’emmarca dins de les accions que estan desenvolupant-se al I Pla d’Igualtat Municipal, s’hi han programat les actuacions del Grup Malonda i la cantant Lorena Bonet. A banda de la música, hi haurà, també, tallers per als més menuts, així com jocs tradicionals valencians.

A més a més, la Comissió de Festes del Santíssim Crist ha posat a la venda tiquets a 5 euros per poder gaudir de tres consumicions i una beguda. Els festers de 2018 seran els encarregats de vendre els tiquets, alhora que se’n posaran a la venda a la Biblioteca Municipal de 10 a 13 i de 17 a 20 hores

El regidor de l’àrea, Gerard Gimeno, ha explicat que esta iniciativa que enguany enceta l’ajuntament, i en concret la seua regidoria, naix amb la il·lusió de “fer coses al poble destinades als nostres joves, i a més aprofitem per incidir i educar en la Igualtat”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.