La Colors Run es consolida com un dels actes destacats a al Fira de Setembre de Canals

Per quart any consecutiu, veient l’èxit de les anteriors edicions, torna a la programació de la Fira de Setembre 2019. Més de 700 persones, de la nostra localitat i dels voltants, han participat en cada Colors Run que ha tingut lloc a Canals i per això, des de la regidora de Fira i Festes,  es continua apostant-se per aquesta proposta. 

El recorregut és molt semblant al del darrer any. Començarà i acabarà a la Zona Jove existent junt al Camp de Futbol Quatre Camins, quedant d’aquesta manera: Zona Jove, carrer Quatre Camins, Av. Corts Valencianes, carrer Maestro Serrano, Av. Jaume I, Pl. Pont del Riu, Av. Blasco Ibáñez, carrer Lluis Vives, Pl. Constitució, carrer Escoles, Dr. Saurina, Quatre Camins fins al recinte firal Zona Jove.

La cursa tindrà lloc el divendres 13 de setembre a les 18:00h des de la Zona Jove Quatre Camins, on també es podran recollir les identificacions a partir de les 16:00h. Prèviament caldrà inscriure’s del 2 a 6 de setembre a la Casa de Cultura Ca Don José, de 17:00h a 20:00h.

La participació té un preu de 7€ i inclou 2 bosses de pols holi, samarreta, motxilla, polsera identificativa i una botella d’aigua. Es recomana als assistents dur roba blanca perquè l’efecte dels colors s’aprecie millor. 

Des de l’Ajuntament de Canals es vol convidar a tota la població a participar en aquesta iniciativa, que combina la diversió amb família o amics i l’aspecte saludable de practicar exercici a l’aire lliure pels carrers del nostre poble.

Celia Bononad, regidora de Fira i Festes, ha animat a la ciutadania a inscriure’s a esta cursa de colors “perquè cada any ha superat l’anterior i aquesta Colors Run sols pretén ser un esdeveniment festiu, familiar, esportiu i saludable per a tots els que participen”. També ha volgut agrair la inestimable ajuda en la col·laboració i organització de la cursa al Club d’Atletisme Canals.

 

One Response to "La Colors Run es consolida com un dels actes destacats a al Fira de Setembre de Canals"

  1. Jose Enrique Guerrero Pla  11 septiembre, 2019

    Es podem comprar dorsals ara que han cambiat la fecha de la carrera.?

    Responder

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.