La Generalitat aprova els projectes del IES Sivera Font i del CEIP Calixte III del programa EDIFICANT

Recentment, la Conselleria d’Educació ha aprovat els projectes de l’IES Sivera Font i del CEIP Calixte III elaborats des de l’Ajuntament on s’han plasmat les necessitats demostrades des dels centres educatius per a rebre les ajudes econòmiques del programa EDIFICANT i fer les obres necessàries.

Els col·legis i instituts públics de Canals, prèviament, han definit les peticions de millora de la infraestructura dels seus edificis per a sol·licitar les ajudes del programa EDIFICANT que va ser creat a nivell autonòmic per a que els centres educatius mostraren les seues necessitats.

D’aquesta manera, tot i que no està establert el termini, la Conselleria farà l’aportació econòmica pressupostada al consistori, el qual gestionarà i contractarà l’obra.

Amb aquesta notificació positiva, tan prompte com siga possible, el col·legi Calixte III comptarà amb la renovació i substitució de l’enllumenat d’aules i corredors i l’habilitació d’un espai per a un menjador escolar. D’altra banda, l’institut Sivera Font millorarà el seu servei lumínic a les aules, reforçarà l’aïllament tèrmic en l’edifici ja que un espai de 50cm des de les finestres fins al sostre no està recobert, es rehabilitarà una de les pistes exteriors de futbol sala, es cobrirà l’accés des del carrer fins a l’edifici principal i es substituirà la fusta metàl·lica.

Com que cada centre educatiu necessitava el seu projecte, a hores d’ara, l’Ajuntament està a l’espera de la resolució del CEIP José Mollà i del CEIP Vicent Rius els quals han mostrat necessitats d’infraestructures més rellevants que aquelles que ja han sigut resoltes.

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.