La Generalitat condecora a dos policies locals de Canals

El cap de Policia Local, Juan Sanz, junt els dos agents condecorats, van assistir ahir dimarts a l’acte de lliurament de condecoracions a la policia local de la Comunitat Valenciana.
Dos agents de la Policia Local de Canals, Agustí Garcia Pons i Carlos Huerta Hortelano han estat condecorats en una ceremònia on es va ressaltar la tasca, l’esforç i la professionalitat dels quasi 10.000 policies que integren aquest cos de seguretat a la Comunitat Valenciana.

L’acte va estar presidit pel director general de l’Agència de Seguretat i Resposta a les Emergències, José María Ángel, i es va celebrar a les instal·lacions de l’IVASPE, a Xest.

En concret, Agustí Garcia Pons va rebre la Creu al Mèrit Policial amb Distintiu Roig com a reconeixement per la seua tasca a l’incendi declarat a un habitatge de l’avinguda Blasco Ibáñez de Canals el passat 14 de novembre de 2016. Per la seua part, l’altre agent de la policia local de Canals guardonat, Carlos Huerta Hortelano, va rebre una menció pública per l’auxili prestat a una veïna en circumstàncies extraordinàries que li varen causar ferides i lesions al mateix agent.

Leave a Reply

Your email address will not be published.