La gira de teatre social d’Escena Erasmus recalarà a l’Alcúdia de Crespins el pròxim 16 de juny

El regidor de Cultura de l’Ajuntament de l’Alcúdia de Crespins, Roberto Granero, va participar, dilluns passat a la Universitat de València, en la presentació de la gira de teatre social “La gran final”, del grup de teatre Escena Erasmus de la UV, que recorrerà dotze municipis de la nostra provincia, i que recalarà a l’Alcúdia de Crespins el pròxim 16 de juny a les 20,00 hores en la Casa de la Cultura.

“L’arribada d’esta obra a l’Alcúdia de Crespins suposa un gran esdeveniment cultural, educatiu i de connexió amb els països que representa Escena Erasmus”, ha afirmat el regidor.

Per altra banda, l’alcalde Pepe Garrigós ha dit que es tracta “d’una gran ocasió per a gaudir de teatre de qualitat i una magnífica oportunitat de cooperació amb la resta d’Europa”.

“La gran final” és un espectacle interpretat per 16 actors i actrius d’11 nacionalitats diferents (Polònia, Alemanya, Camerun, Gàmbia, Itàlia, Síria, Eslovàquia, França, Suïssa, Colòmbia i Espanya), que demostraran sobre l’escenari que és possible treballar junts i superar les diferències.

Cal recordar que esta gira, que enguany cumplix tres anys, s’emmarca dins del programa Les Europes Menudes, que naix de la relació entre la Diputació i l’Universitat i que possibilita que les representacions dels estudiants arriben a més gent del territori valencià.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.