La Mancomunitat aprova el seu pressupost amb majoria absoluta

L’entitat va aprovar la vespra d’ahir el pressupost per a l’any vinent amb cap vot en contra i quatre abstencions.

La seu de la Mancomunitat de Municipis la Costera-Canal va acollir en la vesprada d’ahir una sessió en la qual, després de l’aprovació de l’acta del plenari anterior corresponent al 10-10-2018, es va procedir a l’aprovació del pressupost per al 2019.
A continuació també es va aprovar el Pla d’igualtat, on es culmina un dels objectius prioritaris de La Mancomunitat. Amb l’aprovació d’aquest i la contractació, mitjançant subvenció de l’Institut Valencià de les Dones i per la Igualtat de Gènere, d’un/a agent d’igualtat i altre de promotor/a del mateix àmbit, es podran desenvolupar les accions necessàries per a fer efectiva aquesta igualtat.

Altre tema important que es va tractar ahir, és la revocació de l’eximició de la plaça de secretari habilitat, per tal de recuperar-la i poder tindre un secretari a temps complet, que es el que exigeix l’activitat actual de la Mancomunitat amb les creixents actuacions que s’estan duent a terme, ja que l’entitat a banda de proporcionar els seus serveis desenvolupa ambdues comarques a nivell territorial. I és aquesta evolució de la Mancomunitat, el que ha fet possible el pla de dinamització turística que s’iniciarà el proper any , un instrument que asseurà les bases i els fonaments de les futures línies d’acció turístiques i, que farà que aquest territori es posicione turísticament com a destinació.
En aquest punt, Tortosa va emfatitzar en “convertir el turisme en riquesa directa per al territori, alhora que es potencia el teixit empresarial i es crea una identitat pròpia”.

Finalment la presidenta de la Mancomunitat, va donar compte que el pacte territorial per l’ocupació començarà a caminar novament amb el tercer projecte experimental a principis d’any. Es tracta, com en anys anteriors, d’una subvenció concedida per la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, destinada a fomentar els acords territorials en matèria d’ocupació i desenvolupament local a la Comunitat Valenciana.

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.