La seu de Serveis Socials de l’Alcúdia de Crespins acull una jornada de portes obertes

La nova seu de Serveis Socials de l’Ajuntament de l’Alcúdia de Crespins va acollir ahir al migdia una jornada de portes obertes perquè la ciutadania coneguera de primera mà les noves instal·lacions així com qui treballa allí i el treball que desenvolupen.

El nou enclavament, de 100 m2 i espai diàfan, està situat en el carrer Sant Francesc, i en ell treballen tres treballadors socials, una educadora social, una administrativa, una assessora jurídica i una psicòloga responsable del SEAFI.

La regidora de Serveis Socials., Inma Penadés, ha mostrat el seu content “perquè amb aquest tipus d’actuacions contribuïm al fet que els veïns i veïnes de l’Alcúdia de Crespins coneguen el departament de Serveis Socials i sàpien la labor que realitza”.

L’acte de portes obertes va servir també per a realitzar un balanç de l’activitat del departament que gestiona Penadés. Així doncs, en el que va d’any l’àrea de Serveis Socials ha atès un total de 140 casos sent 59 sessions d’informació i assessorament; 19 valoracions de dependència; 39 tramitacions inicials i reconeixement de dependència; 4 tramitacions d’empitjorament de grau de dependència; 9 tramitacions de noves preferències; 2 tramitacions de reclamacions de copago; 3 tramitacions de canvi de domiciliació bancària i una revisió del Programa Individual d’Atenció. La tendència de les dades exposades ahir revela que al final del present any, s’hauran realitzat més serveis que en 2017, on la xifra va arribar als 175.

A aquesta sessió de portes obertes van acudir diversos membres de la corporació municipal així com representants de diverses associacions de la localitat.

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.